Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κώστας Σόμμερ πρώην: Η απίστευτη (κακή) ατάκα για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
LIFESTYLE

Κώστας Σόμμερ πρώην: Η απίστευτη (κακή) ατάκα για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Κώστας Σόμμερ πρώην: Ο ηθοποιός όπως είναι γνωστό ήταν καιρό με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, όμως χώρισαν εδώ και πολλούς μήνες.

Κώστας Σόμμερ πρώην: Ένα απίστευτο σχόλιο για την πρώην σύντροφό του έκανε ο Κώστας Σόμμερ. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε πώς τα καταφέρνει με τις με τις δουλειές του σπιτιού μετά τον χωρισμό του με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ύστερα από 3,5 χρόνια σχέσης και ενώ – σύμφωνα με όσα γράφτηκαν – ήταν έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Κώστας Σόμμερ και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου γνωρίστηκαν σε μια χολιγουντιανή παραγωγή και η σχέση τους ήταν πολύ έντονη με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Οι δυο τους έμεναν κάτω από την ίδια στέγη τα τελευταία χρόνια, στο σπίτι του ηθοποιού στον Άλιμο ωστόσο η νεαρή ηθοποιός μετακόμισε ξαφνικά στο σπίτι φίλης της στο Παγκράτι, με τις φήμες για χωρισμό να φουντώνουν. Λίγο αργότερα, ο ίδιος το επιβεβαίωνε στην κάμερα. «Δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα. Οικόπεδα χωρίζουμε; Όλα καλά. Τι να κάνεις; Έτσι είναι η ζωή. Ολοκληρώθηκε ο κύκλος, κάποια στιγμή πρέπει να πάμε παρακάτω», δήλωνε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.

Όπως είπε τώρα, έχει μια κοπέλα που κάνει τις δουλειές, ωστόσο, πέταξε την ατάκα για την πρώην του ότι δεν «άλλαξε και τίποτα. Δεν είναι ότι έχασα καμιά νοικοκυρά τρομερή». «Δεν κάνω σίδερο σίγουρα. Καλά, έχω χρόνια να το κάνω, δεν άλλαξε και τίποτα όπως καταλαβαίνεις. Δεν είναι ότι έχασα καμιά νοικοκυρά τρομερή. Δεν άλλαξε κάτι, έχω μια κοπέλα, κάνει το σπίτι. Διακοπές θα κάνω με πολύ καλή παρέα», είπε ο Κώστας Σόμμερ, στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Όσο για το αν θα κάνει διακοπές, είπε με νόημα: «Διακοπές θα κάνω με πολύ καλή παρέα». Ο Κώστας Σόμμερ πριν λίγες ημέρες είχε θεαθεί σε παραλία της Μυκόνου να απολαμβάνει τις βουτιές του, έχοντας δίπλα του δύο αιθέριες υπάρξεις. Υπενθυμίζεται πως λίγο μετά τον χωρισμό του, ο Κώστας Σόμμερ εθεάθη στη Μύκονο με την πρώην παίκτρια του Game of love, Μικαέλα Σκορτά.

Κώστας Σόμμερ: Η ατάκα “φωτιά” για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις