Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπεργκ – ΠΑΟΚ: Η απάντηση του Σαββίδη στην αποχώρηση Λουτσέσκου!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεργκ – ΠΑΟΚ: Η απάντηση του Σαββίδη στην αποχώρηση Λουτσέσκου!

Μπεργκ - ΠΑΟΚ: Προσπάθεια για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ θα κάνει ο ΠΑΟΚ για να ζεστάνει τον κόσμο μετά την αποχώρηση του Ρουμάνου προπονητή

Μπεργκ – ΠΑΟΚ: Ο Μάρκους Μπεργκ έφτασε κοντά στον Ολυμπιακό πριν από περίπου ένα μήνα, αλλά το παρελθόν του με τον Παναθηναϊκό ίσως τον στείλει τελικά στον… ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός επιθετικός που δεν έχει βρει ακόμη ομάδα, θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και ο Πειραιάς έμοιαζε ιδανικός προορισμός από όλες τις πλευρές. Η σύζυγός του αγαπάει την Αθήνα και έχει μάθει ζει άνετα σε αυτή. Ωστόσο, στη σκέψη ότι το παρελθόν τον βαραίνει και στην αρχή τουλάχιστον θα του δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, στο τραπέζι έχει μπει και η Θεσσαλονίκη.

Αγωνιστικά δεν τίθεται θέμα. Και στον ΠΑΟΚ ταιριάζει ο Μπεργκ και ο Μπεργκ ταιριάζει στον ΠΑΟΚ. Για τον Ιβάν Σαββίδη θα ήταν μια ιδανική μεταγραφή, ειδικά μετά την απρόσμενη αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλει να ξαναζεστάνει τον κόσμο και η συγκεκριμένη περίπτωση «κουμπώνει» τέλεια. Οχι γιατί θα πάρει απλά έναν πολύ καλό παίκτη ενισχύοντας την επιθετική γραμμή του «δικέφαλου» του βορά. Ούτε επειδή προέρχεται από τον Παναθηναϊκό, αλλά διότι σε μια άτυπη μονομαχία με τον Ολυμπιακό, θα βγει εύκολα νικητής.

Θέμα χρόνου η συνάντηση

Για τον Μπεργκ δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Καλό συμβόλαιο θα πάρει, ο ΠΑΟΚ έχει φέτος την πρόκληση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και αγωνιστικά αργά ή γρήγορα θα βρει το δρόμο του. Αν η επιστροφή στην Ελλάδα είναι το ζητούμενο, η Θεσσαλονίκη ίσως να είναι καλύτερη επιλογή από την Αθήνα. Βέβαια, την τελευταία λέξη σε αυτό το κομμάτι θα την πει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής και κυρίως η σύζυγός του. Επί της ουσίας πάντως υπάρχει καπνός, άρα υπάρχει και φωτιά. Ο ΠΑΟΚ έχει προσεγγίσει τον Μπεργκ και σύντομα θα γίνει μια πιο ξεκάθαρη συνάντηση με τον ατζέντη του αλλά και τον ίδιο μήπως τα βρουν οι δύο πλευρές. Από τη στιγμή που ανέλαβε προπονητής ο Αμπέλ Φερέιρα και λύθηκε το πιο δύσκολο πρόβλημα μέσα σε δύο μέρες από την αποχώρηση του Λουτσέσκου, όλα θα πάρουν το δρόμο τους στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις