Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τελικός Survivor 2019: Μεγάλη νικήτρια η Κατερίνα Δαλάκα (vid)
LIFESTYLE

Τελικός Survivor 2019: Μεγάλη νικήτρια η Κατερίνα Δαλάκα (vid)

Τελικός Survivor 2019: Ο μεγάλος τελικός του Survivor ξεκίνησε σε ένα κατάμεστο στάδιο στην Αλικαρνασσό στην Τουρκία.

Τελικός Survivor 2019: Μετά από πεντέμισι μήνες, το Survivor 3 έφτασε στο τέλος του και βρήκε για μεγάλη νικήτρια την Κατερίνα Δαλάκα. Η αθλήτρια του στίβου, μετά την δεύτερη θέση στο περσινό Survivor, κατάφερε αυτή τη φορά να πάρει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, αφού κέρδισε στην ψηφοφορία του τελικού την Δήμητρα Βαμβακούση. Η Δαλάκα που μπήκε στο παιχνίδι στην διάρκειά του, προκειμένου να ανέβουν και τα νούμερα τηλεθέασης. Και τελικά έφτασε στην επικράτηση του ελληνικού Survivor καθώς το κοινό την στήριξε μέχρι τέλους. Η ίδια δεν μπορούσε να πιστέψει το τι συνέβη και αφού η έτερη φιναλίστ την αγκάλιασε, η οικογένειά της και οι συμπαίκτες της στο φετινό ριάλιτι, έσπευσαν να την αγκαλιάσουν.  Και το τουρκικό κοινό την καταχειροκρότησε, καθώς έχει αρκετούς φαν και στην γειτονική χώρα.

«Ήρθε λοιπόν η ώρα για να τελειώσουμε αυτόν τον κύκλο, το φετινό αυτό Survivor και να μάθουμε πια θα είναι η κοπέλα που θα κερδίσει τον φετινό αυτόν τίτλο της Survivor της χρόνιας! Η νικήτρια λοιπόν του φετινού Survivor, η παίκτρια που θα κερδίσει αυτόν το μεγάλο τίτλο, η παίκτρια που θα κερδίσει 100.000 ευρώ, η φετινή Survivor, είναι η Κατερίνα Δαλάκα», είπε στην ανακοίνωση του ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τελικός Survivor 2019: Σήμερα πέφτει η αυλαία για το τούρκικο ριάλιτι

Το Survivor για την Ελλάδα μπορεί να έφτασε στο τέλος, αλλά για την Τουρκία δεν ολοκληρώθηκε ακόμα, καθώς χθες παρακολουθήσαμε τον ημιτελικό της γειτονική χώρας και σήμερα θα κριθεί το αποτέλεσμα για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του τουρκικού επάθλου.

Η Senta και ο Yusuf είναι οι πιο αγαπητοί παίκτες, αυτοί που έφτασαν στον τούρκικο τελικό. Απόψε θα φανεί ποιος θα καταφέρει να κατακτήσει, όχι μόνο το Survivor, αλλά και την αγάπη του κοινού.

Τελικός Survivor 2019: Η εξήγηση του Ατζούν για τον τόπο διεξαγωγής

O μεγάλος τελικός του Survivor ξεκίνησε και λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην Τουρκία κι όχι στην Ελλάδα, όπως συνηθιζόταν τις προηγούμενες τηλεοπτικές σεζόν. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Acun Ilicali, εξήγησε τον λόγο που ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης θα ανακοινωθεί από την Αλικαρνασσό και όχι από την Αθήνα.

«Πραγματικά η ιδέα του να κάνουμε τον τελικό στο Μπόντρουμ, ήταν από μια πρόσκληση! Ποιος δεν θα ήθελα να κάνει τελικό στο Μπόντρουμ, ειδικά όταν έρχεται μία πρόσκληση; Έπρεπε να έρθουμε, δεν μπορούσαμε να πούμε όχι! Μας κάλεσαν στο Μπόντρουμ εμάς και τους παίκτες μας, μας φιλοξένησαν πάρα πολύ όμορφα», είπε μεταξύ άλλων ο Acun Ilicali.

Τελικός Survivor 2019: Πόση τηλεθέαση είχε;

Ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ πραγματοποιήθηκε φέτος, για πρώτη φορά στα τρία χρόνια, στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας, ενώ παράλληλα διεξαγόταν και ο ημιτελικός των Τούρκων. Στο φινάλε της βραδιάς, η Κατερίνα Δαλάκα αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια του Survivor! Η πρωταθλήτρια του στίβου, σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, αυτή τη φορά που έφτασε στην πηγή, κατάφερε να πιει και νερό. Στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, η Δαλάκα είχε φτάσει στον τελικό, αλλά τότε έχασε από τον Ηλία Γκότση.

Κατερίνα Δαλάκα και Δήμητρα Βαμβακούση διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με την πρώτη να παίρνει τις περισσότερες θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και να κατακτά την κορυφή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όσον αφορά την τηλεθέαση, τα νούμερα που κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen ήταν σαφέστατα υψηλότερα από τα κανονικά επεισόδια και αυτό είναι προφανές, καθώς είχαμε να κάνουμε με τον τελικό, με το τελευταίο επεισόδιο, με το μεγάλο φινάλε του παιχνιδιού. Αναμενόμενο, ωστόσο, μπορεί να χαρακτηριστεί και το γεγονός ότι τα νούμερα του φετινού τελικού, ήταν χαμηλότερα από τις δύο προηγούμενες χρονιές. Ο μεγάλος τελικός του Survivor σημείωσε το βράδυ της Κυριακής 25,7% στο γενικό σύνολο, φτάνοντας σε τέταρτο (00:45 – 01:00) μέχρι το 36,4%. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό (18-54), ο μέσος όρος που κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen ήταν 20,4% με το υψηλότερο τέταρτο (00:45 – 01:00) να φτάνει στο 30,2%.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις