Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιώργος Βλάχος: Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία για να αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Βλάχος: Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία για να αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο

Γιώργος Βλάχος: Η κοινωνία εξέπεμψε υγιές μήνυμα ότι θέλει σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Του Γιώργου Βλάχου

Βουλευτή Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας

Θέλουμε να πληρώνουμε λιγότερους φόρους; Θέλουμε περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας για τα παιδιά μας; Θέλουμε η ελληνική οικονομία να τεθεί σε επανεκκίνηση και ν’ αυξηθεί το εθνικό εισόδημα; Θέλουμε σύγχρονες υποδομές στις πόλεις μας και να είναι πιο άνετη η καθημερινότητά μας; Θέλουμε να νιώθουμε ασφαλείς όπου κατοικούμε κι εργαζόμαστε;

Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται ότι ως αυριανή κυβέρνηση της χώρας μπορεί να δώσει με την πολιτική της θετική απάντηση σ’ αυτά τα ερωτήματα.

Για να αρχίσει, όμως, η ζωή μας ν’ αλλάζει προς το καλύτερο, δηλαδή για να έχει τη δυνατότητα η Νέα Δημοκρατία να εφαρμόσει πλήρως και απρόσκοπτα το κυβερνητικό της πρόγραμμα, δεν αρκεί απλά να νικήσει στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, όπως, άλλωστε, προεξοφλούν οι πολίτες στη συντριπτική πλειονότητά τους. Χρειάζεται να είναι αυτοδύναμη στη νέα Βουλή και μάλιστα με όσο το δυνατόν περισσότερους βουλευτές.

Συνεπώς, το πρώτο βήμα είναι όλοι μας να πάμε να ψηφίσουμε την Κυριακή 7 Ιουλίου και να μην επικρατήσει η άποψη «η Νέα Δημοκρατία κερδίζει ούτως ή άλλως, γιατί να πάω κι εγώ να ψηφίσω;» Η ΝΔ χρειάζεται κάθε ψήφο, χρειάζεται όλες τις κοινωνικές δυνάμεις για να γίνουν οι αλλαγές.

Στη δική μας σκέψη, άλλωστε, είναι κομβικής σημασίας η αντίληψη ότι η κοινωνία είναι σήμερα πιο ώριμη μετά την κρίση και αποδέχεται αλλαγές που δεν δεχόταν στο παρελθόν. Το απέδειξε στις ευρωεκλογές με την ώριμη και υπεύθυνη ψήφο της παρά την πρωτόγνωρη προσπάθεια εξαγοράς συνειδήσεων από την απερχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κοινωνία εξέπεμψε υγιές μήνυμα ότι θέλει σοβαρότητα και υπευθυνότητα: προς τον μεν ΣΥΡΙΖΑ ότι με παραπλανητικά επιδόματα δεν εξαγοράζονται ψήφοι στη δε Νέα Δημοκρατία ότι την εμπιστεύεται και αναμένει να δει την υλοποίηση του προγράμματός της.

Αυτήν την υπεύθυνη ψήφο εμείς στη Νέα Δημοκρατία θέλουμε να αξιοποιήσουμε στη νέα τετραετία για να συγκρουστούμε με αγκυλώσεις, να κόψουμε τους γόρδιους δεσμούς που δεν λύθηκαν στο παρελθόν και να ν’ αλλάξουμε όλα όσα κρατούν καθηλωμένες τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας μας.

Η ευκαιρία που ανοίγεται μπροστά μας είναι ιστορική. Εναπόκειται σε όλους μας, με την ψήφο μας στις 7 Ιουλίου, να την αξιοποιήσουμε.

Γιώργος Βλάχος, Βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις