Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor τελικός: Η Κατερίνα Δαλάκα “καθάρισε” τους πάντες (vids)
LIFESTYLE

Survivor τελικός: Η Κατερίνα Δαλάκα “καθάρισε” τους πάντες (vids)

Survivor τελικός: Την Κυριακή έχουμε τον μεγάλο τελικό του Survivor όπου ένας από τους παίκτες θα είναι ο νικητής του επάθλου.

Survivor τελικός: Μία ανάσα πριν ολοκληρωθεί για τη φετινή σεζόν βρίσκεται το Survivor. Ο τελικός πλησιάζει και θα μάθουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού. Στο τελευταίο αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός, ενημέρωσε τους παίκτες πως μόνο δύο θα προκριθούν στον τελικό. Οι τέσσερις Έλληνες παίκτες ρίχτηκαν στον στίβο μάχης, διεκδικώντας ο καθένας μια θέση στον μεγάλο τελικό. Η αγωνία των παικτών είχε φτάσει στο όριο καταρρεύσεις, καθώς το αγώνισμα τα είχε όλα και η κούραση ήταν μεγάλη.  Κατερίνα Δαλάκα, Δήμητρα Βαμβακούση, Αφροδίτη Σκαφίδα και Νίκος Κοσμάς έδωσαν τον τελευταίο τους αγώνα στο Survivor διεκδικώντας μία θέση στο μεγάλο τελικό. Μετά από μία δύσκολη μάχη σε ατομικό αγώνισμα την πολυπόθητη νίκη κατάφερε να πάρει η Κατερίνα Δαλάκα και έγινε η πρώτη φιναλίστ που θα διεκδικήσει το έπαθλο.

Οι τέσσερις εναπομείναντες Έλληνες παίκτες του Survivor μονομάχησαν, απόψε, για τη μία από τις δύο θέσεις του τελικού, που θα γίνει την Κυριακή, 30 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, όλοι οι παίκτες άρχισαν το αποψινό αγώνισμα με τέσσερις ζωές έκαστος, πλην της Κατερίνας που είχε πέντε επειδή επικράτησε στον αγώνα συμβόλων. Εκείνη που επικράτησε, εκμηδενίζοντας τις ζωές των άλλων παικτών, ήταν η Κατερίνα Δαλάκα φτάνοντας, έτσι, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον τελικό. Οι υπόλοιποι τρεις τίθενται στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού και τα αποτελέσματα αυτής της ψηφοφορίας, που θα κρίνει τον δεύτερο φιναλίστ, θα ανακοινωθούν την Κυριακή. Ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το πού μπορούν να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη και εκείνοι με την σειρά τους είπαν γιατί να τους ψηφίσει το κοινό, ενώ μίλησαν και για τα συναισθήματά τους.

Survivor τελικός: Μια ανάσα πριν το τέλος, ο Νίκος χάρισε ένα βραχιόλι στη Σεντά

Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης είχαν την ευκαιρία να περάσουν τις τελευταίες τους στιγμές στον Άγιο Δομίνικο πιο χαλαρά.Αρκετοί επέλεξαν να συζητήσουν προκειμένου να λύσουν παρεξηγήσεις που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ άλλοι ήρθαν πιο κοντά. Ο λόγος για την Σεντά και τον Νίκο. Οι δύο παίκτες περπατώντας στα εντυπωσιακά μέρη του Αγιου Δομίνικου μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό μια όμορφη και συγκινητική στιγμή, αφού ο Έλληνας παίκτης δώρισε ένα βραχιόλι στην παίκτρια από την Τουρκία. Ο Νίκος μου δώρισε ένα βραχιόλι για να μου φέρει τύχη στους τελικούς, είπε στην κάμερα του Survivor 3 η Σεντά.

Survivor: Το τέλειο έπαθλο

Το τελευταίο παιχνίδι επάθλου παρακολουθήσαμε στο Survivor. Το έπαθλο ήταν φαγητό, ωστόσο είχε μια έκπληξη, αφού το έφαγαν στον αέρα, με θέα όλη την Πούντα Κάνα στο “πιάτο” τους. Μετά από ένα ευχάριστο παιχνίδια, αφού και οι δυο ομάδες το απόλαυσαν χωρίς εντάσεις και φωνές, μιας και όπως είπαμε είναι το τελευταίο της φετινής σεζόν πριν τον μεγάλο τελικό, η άσπρη ομάδα το κέρδισε. Έτσι, Σεντά, Αφροδίτη, Οκάι και Νίκος απόλαυσαν το τελευταίο τους φαγητό στον Άγιο Δομίνικο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις