Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπυροπούλου – μαγιό: Τρελαίνει τις παραλίες με τις καμπύλες της και το… βιβλίο της
LIFESTYLE

Σπυροπούλου – μαγιό: Τρελαίνει τις παραλίες με τις καμπύλες της και το… βιβλίο της

Σπυροπούλου - μαγιό: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που ασχολείται με το εμπόριο μαγιό, μονοπωλεί ξανά το ενδιαφέρον με το σώμα της, που είναι ωστόσο υπέροχο.

Σπυροπούλου – μαγιό: Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μετά τις αποδράσεις της σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, επέστρεψε στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, έπειτα από τις εξορμήσεις της σε Μύκονο, Γιάννενα και Καρπενήσι, η ξανθιά παρουσιάστρια έκανε ένα διάλειμμα και επισκέφθηκε το Σούνιο. Εκεί απόλαυσε τον λαμπερό ήλιο και τη θάλασσα. Ως λάτρης των social media, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της, στην οποία την βλέπουμε σε μια χαλαρή στιγμή, να διαβάζει ποιήματα του Γιάννη Ρίτσου. «Μια μέρα στην εξοχή», γράφει στη λεζάντα δίπλα από τη φωτογραφία.

Επίσης, έδειξε στιγμιότυπα και από τις βόλτες της στο Καρπενήσι εξερευνώντας το υπέροχο φυσικό τοπίο. Η γνωστή παρουσιάστρια που τη φετινή σεζόν είδαμε στο My Style Rocks, αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, τον ήλιο, τη θάλασσα και ξέγνοιαστες βόλτες με φίλους. Ενθουσιασμένη από τις όμορφες εικόνες που αντίκρισε δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κάποιες φωτογραφίες από τον περίπατό της στο φαράγγι Πάντα Βρέχει. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Φιλολογίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ της απομένουν λίγα ακόμα μαθήματα μέχρι να πάρει το πτυχίο της.

https://www.instagram.com/p/BzK98MchAZs/?utm_source=ig_embed

View this post on Instagram

Nature lover ⛰

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

View this post on Instagram

My Monday escape!

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

Σπυροπούλου – μαγιό: Τα πικρόχολα σχόλια στο διαδίκτυο

Η παρουσιάστρια που τους τελευταίους μήνες ασχολείται επαγγελματικά με το εμπόριο μαγιό, ανεβάζει διαρκώς λήψεις με τα κομμάτια της συλλογής της για τις ανάγκες προώθησής τους, με την ίδια να επιλέγει μαγιό που φέρουν την υπογραφή της και για τα καθημερινά της μπάνια.  Αν και δεν έχει αποκαλύψει αν θα τη δούμε σε κάποιο κανάλι η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως θα κυκλοφορήσει την προσωπική της συλλογή με μαγιό. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το καινούριο ταξίδι που ξεκινάει για μένα και εσάς! Πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμα τα μαγιό που έχω εμπνευστεί και αγαπήσει», έγραψε στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/BxzejJhBwPc/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bxw6IxeBR6X/?utm_source=ig_embed

Ο φακός την έχει απαθανατίσει σε πολλά από αυτά, με τις λήψεις να κυκλοφορούν σε περιοδικά και διαδίκτυο και τους χρήστες του διαδικτύου να μπαίνουν στον πειρασμό να συγκρίνουν τις αρετουσάριστες φωτογραφίες των παπαράτσι με τις αντίστοιχες που θα βρει κανείς στο Instagram της Κωνσταντίνας.

Τρανό παράδειγμα, η τελευταία λήψη που κυκλοφόρησε μια μια διπλή φωτογραφία: Αριστερά βλέπουμε τη Σπυροπούλου με ένα μαύρο μαγιό στη θάλασσα τραβηγμένη από παπαράτσι και δεξιά την Κωνσταντίνα φορώντας το ίδιο μαγιό σε ανάρτησή της στο Instagram.

Τα σχόλια ήταν πολλά και διόλου κολακευτικά με γυναίκες και άνδρες να τονίζουν πως η διαφορά στα κιλά της παρουσιάστριας στις δύο σχεδόν ίδιες φωτογραφίες είναι τόσο μεγάλη που θα μπορούσε να αγγίζει ακόμα και τα 20 κιλά! Όπως φαίνεται, το μάτι του κοινού δεν ξεγελιέται πλέον από το Photoshop, την ώρα μάλιστα που οι γυναίκες κυρίως εξοργίζονται με την επεξεργασία στις φωτογραφίες των celebrities κάνοντας λόγο για λάθος πρότυπα και τακτικές που πλήττουν άμεσα την αυτοπεποίθηση των «κοινών θνητών».

Δεν έχουν κι άδικο… Πόσο μάλλον όταν η Σπυροπούλου διαθέτει ένα από τα πιο θηλυκά κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ, που θα έπρεπε να αναδεικνύει με κάθε τρόπο. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις