Καραμανλής – Θεσσαλονίκη: Η Νατάσα Παζαΐτη εντυπωσίασε – Ροκ, εντυπωσιακή εμφάνιση

ΕΛΛΑΔΑ

Καραμανλής – Θεσσαλονίκη: Η Νατάσα Παζαΐτη εντυπωσίασε – Ροκ, εντυπωσιακή εμφάνιση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Καραμανλής - Θεσσαλονίκη: Με νέο look η Νατάσα Παζαΐτη έκανε δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό συνοδεύοντας τον σύζυγό της Κώστα Καραμανλή σε κομματική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.

27.06.2019 | 10:22

Καραμανλής – Θεσσαλονίκη: Στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Θεσσαλονίκης, όλοι περίμεναν την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού αλλά τα φλας… στόχευσαν και την σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη. Η 53χρονη Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρώτη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού σε κομματικό ακροατήριο μετά από 10 χρόνια. Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή τράβηξε τα βλέμματα με το νέο της hair look, καθώς εμφανίστηκε με νέο χρώμα στα μαλλιά της, τολμώντας να τα κάνει ροζ. Τον περασμένο Οκτώβριο, η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή είχε παρακολουθήσει τη συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου και ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει με διαφορετικό λουκ στα μαλλιά. Τότε, είχε επιλέξει ένα πιο χάλκινο χρώμα στα μαλλιά της, απαρνούμενη το ξανθό που είχε για χρόνια.

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη ειδικεύεται στην ογκολογική και την επανορθωτική χειρουργική του μαστού και άνοιξε δικό της ιατρείο περίπου δύο χρόνια πριν.  Ακόμα, έχει ιδρύσει τον πολιτιστικό σύλλογο «Ανέμη» με τα παιδί ως επίκεντρο, ενώ ήταν πρόεδρος του Αθηναϊκού Ορειβατικού Συλλόγου (ΑΟΣ). Και ενώ ο χρόνος και η πολιτική συνεχίζονται, η σεμνότητα και η διακριτικότητα της Νατάσας Παζαΐτη, της έχουν χαρίσει αποδοχή από τον πολύ κόσμο, πέρα από πολιτικές τάσεις και εκλογικούς συνδυασμούς. Αγαπημένη των γυναικών δε, συνδυάζει απλότητα, χωρίς σνομπισμό και αίσθηση απόμακρη, προλαβαίνοντας να είναι σύζυγος, μητέρα, επιστήμονας, κομψή και κανονική.

Νατάσα Παζαΐτη και Κώστας Καραμανλής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 19 Ιουλίου του 1998, ως φυσική εξέλιξη της 10χρονης γνωριμίας τους. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραμανλής γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του το καλοκαίρι του 1988, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στην πολιτική. Η Νατάσα Παζαϊτη είχε ζητήσει να εργαστεί εθελοντικά στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, και αυτό στάθηκε η αφορμή γνωριμίας τους. Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε όλοι, με τους δυο τους να συνάπτουν δεσμό, ο οποίος εξελίχθηκε σε αρραβώνα και τελικά σε έναν επιτυχημένο γάμο που μετρά πλέον και επίσημα 21 χρόνια. Η Νατάσα Παζαϊτη και ο Κώστας Καραμανλής απέκτησαν το 2003 τα δίδυμα τους, Αλίκη και Αλέξανδρο, τα οποία σήμερα είναι 16 ετών.

Βίντεο εποχής:

 

Exit mobile version