Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φάρσαλα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 12χρονο κορίτσι
ΕΛΛΑΔΑ

Φάρσαλα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 12χρονο κορίτσι

Φάρσαλα: Ένα νεαρό κορίτσι παρασύρθηκε από όχημα στο Περιφερειακό δρόμο των Φαρσάλων και έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης.

Φάρσαλα: Σε πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στα Φάρσαλα από τον χαμό ενός κοριτσιού, περίπου 12 ετών, το οποίο παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα το μεσημέρι της Πέμπτης (27/06). Αναλυτικότερα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα larissanet.gr, το άτυχο κορίτσι κινούνταν πεζό στο δρόμο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα στιγμές αργότερα να καταλήξει. Άμεσα στο σημείο που εκτυλίχθηκε το τραγικό περιστατικό έφτασε ασθενοφόρο όπου παρέλαβε το άτυχο κοριτσάκι και το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει η ίδια πηγή το 12χρονο κορίτσι ήταν ήδη νεκρό. Αναμένεται να μεταφερθεί στην Λάρισα για νεκροψία- νεκροτομή.

Τρεις ημέρες πριν ένας 9χρονος παρασύρθηκε από μηχανή στη Φωκίδα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η μηχανή που οδηγούσε 28χρονος Αλβανικής υπηκοότητας, παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά τον 9χρονο ενώ κατά την προσπάθειά του ο οδηγός να αποφύγει το αγόρι έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να χτυπήσει και εκείνος ελαφρά. Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους δύο τραυματίες να μεταφέρονται στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Από το ΑΤ Ευπαλίου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής, ο οποίος βρέθηκε αρνητικός στο αλκοτέστ που υπεβλήθη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις