Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιώργος Βλάχος: Στα θερμοκήπια του Μαραθώνα ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής της ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Βλάχος: Στα θερμοκήπια του Μαραθώνα ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής της ΝΔ

Γιώργος Βλάχος: Η Αττική παράγει και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών της πρωτεύουσας σε προϊόντα του πρωτογενούς τομέα, σημείωσε ο Γιώργος Βλάχος.

Γιώργος Βλάχος: Θερμοκήπια και αγροτικές εκμεταλλεύσεις στην περιοχή του Μαραθώνα επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Βλάχος, και συζήτησε με τους παραγωγούς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και τις προοπτικές τους για το μέλλον.

Μετά την επίσκεψη ο κ. Γ. Βλάχος προέβη στην εξής δήλωση:

«Η Αττική δεν είναι μόνο υπηρεσίες. Η Αττική παράγει και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών της πρωτεύουσας σε προϊόντα του πρωτογενούς τομέα. Απασχολούνται χιλιάδες συμπολίτες με τις οικογένειές τους. Σε θερμοκήπια, σε υπαίθριες καλλιέργειες, σε κτηνοτροφικές μονάδες, από τον Ωρωπό, τις Αχαρνές, τα Μεσόγεια, το Μαραθώνα, τη Λαυρεωτική, οι αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι, διαχρονικά αντιμετωπίζουν την αδιαφορία των υπηρεσιών. Ζητούν, λοιπόν, τη στήριξη της Πολιτείας, για ίσα δικαιώματα, για συμμετοχή στα ευρωπαϊκά προγράμματα, για στήριξη των νέων αγροτών. Στη Νέα Δημοκρατία έχουμε τη βούληση να τους ακούσουμε και να τους στηρίξουμε. Εμείς γνωρίζουμε και θέλουμε να είμαστε κοντά τους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις