Giannis Antetokounmpo: Ο αθλητισμός «υποκλίνεται» στον MVP, Γιάννη Αντετοκούνμπο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Giannis Antetokounmpo: Ο αθλητισμός «υποκλίνεται» στον MVP, Γιάννη Αντετοκούνμπο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Giannis Antetokounmpo: Η Ελλάδα... υποκλίνεται και συγχαίρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την ανάδειξή του ως κορυφαίος παίκτης της σεζόν στο ΝΒΑ.

25.06.2019 | 18:59

Giannis Antetokounmpo: Η Ελλάδα υποκλίνεται και συγχαίρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την ανάδειξή του ως κορυφαίου παίκτη της σεζόν στο ΝΒΑ. Ομοσπονδίες, σύλλογοι από το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο μέσω ανακοινώσεων ή των social media εκφράζουν τη χαρά και την υπερηφάνεια τους για την κορυφαία στιγμή του σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς. «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έτυχε της ύψιστης διάκρισης για έναν παίκτη του ΝΒΑ, αφού αναδείχτηκε σήμερα MVP της σεζόν που πέρασε, κάνοντας υπερήφανους όλους εμάς τους Έλληνες για το νέο του κατόρθωμα. Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ.Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν τον διεθνή μας φόργουορντ για την επιτυχία του και του εύχονται ακόμη περισσότερες στη συνέχεια της καριέρας του»,  ανέφερε η  ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ.

«Υπερήφανοι και συγκινημένοι για σένα, Γιάννη…», έγραψε η μπασκετική ΑΕΚ, «We can only can be proud of you @Giannis_An34», υπογράμμισε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Κόροιβος έγραψε στα Social Media: «Πριν από 6 χρόνια αγωνιζόταν στο παρκέ της Ήλιδας, με την ομάδα του τον Φιλαθλητικό, κόντρα στον Κόροιβο. Σήμερα είναι ο κορυφαίος αθλητής μπάσκετ του κόσμου για την φετινή χρονιά! Μπράβο Γιάννη! Είμαστε υπερήφανοι!». «Just a kid from Sepolia. Όλοι οι Έλληνες είμαστε περήφανοι για σένα Γιάννη ! Συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία. Τα καλύτερα έρχονται…», σημείωσε ο Ήφαιστος Λήμνου.

Ο σπουδαίος παίχτης, κάτοχος πλέον του βραβείου MVP, στον οποίο υποκλίνεται ολόκληρη η οικουμένη, κατά τη βράβευσή του μίλησε για την οικογένειά του και την Ελλάδα και τόνισε «Ημουν 18 χρονών στην Ελλάδα όταν με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν εδώ». Ωστόσο την παράσταση έκλεψε το σακάκι του, στη φόδρα του οποίου έχει αποτυπωμένο τον Παρθενώνα. Με μία κίνηση του χεριού του, κατά τη βράβευσή του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άνοιξε το σακάκι του και τα φλας άστραψαν.

https://twitter.com/PAOKbasketball/status/1143436380921634816?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1143436380921634816&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fathlitika%2Fantetokounmpo-o-ellinikos-athlitismos-ypoklinetai-ston-mvp-pics%2F2810554%2F

https://twitter.com/paobcgr/status/1143458521045983232?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1143458521045983232&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fathlitika%2Fantetokounmpo-o-ellinikos-athlitismos-ypoklinetai-ston-mvp-pics%2F2810554%2F

«Ο Προμηθέας Πάτρας θέλει να συγχαρεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την ανάδειξη του σε MVP για την αγωνιστική περίοδο 2018/19, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την καταπληκτική σεζόν που έκανε με τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο Γιάννης είναι ένας σπουδαίος αθλητής, με κορυφαίο ήθος, ο οποίος συνεχίζει να γράφει ιστορία. Δουλεύει σκληρά για να πετύχει τα όνειρα του, χωρίς να ξεχνάει ποτέ από που ξεκίνησε. Γιάννη σ’ ευχαριστούμε για την υπερηφάνεια και τη συγκίνηση που μας έκανες να νιώσουμε! Είσαι το λαμπρότερο παράδειγμα για όλους τους νέους αθλητές. Είμαστε υπερήφανοι για την πορεία σου και τα κατορθώματα σου».

Το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο έστειλε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος αρκετές φορές στο παρελθόν έχει μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τις ικανότητες του Greek Freak, αλλά και τον χαρακτήρα του. “Δεν υπάρχουν λόγια… Απλά ο MVP! Ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Τόσο περήφανος για σένα, φίλε. Μείνει ταπεινός και συνέχισε να δουλεύεις έτσι”, πόσταρε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Giannis Antetokounmpo: Συγχαρητήρια από Τσίπρα & Μητσοτάκη

Ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε τα συγχαρητήρια του στον… MVP, Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ αναφέρθηκε σε όλα τα παιδιά που ασχέτως καταγωγής ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον. “Τα ξημερώματα γράφτηκε μια σπουδαία σελίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Ένα δικό μας παιδί, ένας Έλληνας με καταγωγή από τη Νιγηρία, αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίχτης στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP της κανονικής περιόδου στο NBA”, ανέφερε αρχικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού έκανε retweet το εντυπωσιακό video των Μιλγουόκι Μπακς για την πορεία που είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από τα Σεπόλια έως την… κορυφή του NBA, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Greek Freak. «Μια μεγάλη αναγνώριση για ένα σπουδαίο αθλητή αλλά πάνω από όλα για ένα θαυμάσιο άνθρωπο που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε! GreekFreak μας κανείς υπερήφανους!», έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

https://twitter.com/kmitsotakis/status/1143383426181021697?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1143383426181021697&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fpolitikh%2Fmitsotakis-gia-antetokounmpo-mas-kaneis-perifanous%2F2810272%2F

Giannis Antetokounmpo: Τα αδέρφια του λάμπουν από χαρά

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε τη στήριξη ολόκληρης της οικογένειας του, κατά την απονομή του βραβείου του MVP του NBA. Πέρα από τη μητέρα του, ο “Greek freak” είχε στο πλάι του τα τρία του αδέρφια, τα τρία του αδέρφια Θανάσης, Κώστας και Αλέξανδρος. Με ένα χαμόγελο στα χείλη και με τα αδέρφια του στο πλάι του εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, λίγο μετά την ανάδειξη του ως MVP της σεζόν 2018-2019 στο NBA. Ο Greek freak δημιούργησε ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται μαζί με τα αδέρφια του και τονίζει πως είναι αποφασισμένος να κατακτήσει και άλλα βραβεία στο μέλλον. Μάλιστα, οι AntetokounΒros πόζαραν όλοι μαζί με το βραβείο του MVP του Γιάννη!

Giannis Antetokounmpo: Τραγούδησε Κιάμο με το βραβείο του MVP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του γιόρτασαν την κατάκτηση του βραβείου του MVP στο NBA από τον Greek Feak και από τους εορτασμούς δεν έλειψαν και τα μπουζούκια, με τους ίδιους να τραγουδούν και γνωστή επιτυχία του Πάνου Κιάμου. Η Ελλάδα έχει εδώ και ώρες ένα δικό της παιδί με το βραβείο του MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να επιβεβαιώνει τις… ρίζες του και την ώρα των πανηγυρισμών. Ο Έλληνας γκαρντ – φόργουορντ γιόρτασε με όλη την οικογένειά του, το τεράστιο αυτό επίτευγμα, και πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας άρχισε να τραγουδά με τα αδέρφια του το τραγούδι «Στο Φτερό» του Πάνου Κιάμου.

Exit mobile version