Costa Navarino: Φιλοδώρημα “μαμούθ” του Κριστιάνο Ρονάλντο στο προσωπικό

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Costa Navarino: Φιλοδώρημα “μαμούθ” του Κριστιάνο Ρονάλντο στο προσωπικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Costa Navarino: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απόλαυσε τις διακοπές του στην Μεσσηνία και ευχαρίστησε τους εργαζομένους στο «Costa Navarino» με ένα τεράστιο φιλοδώρημα.

24.06.2019 | 07:43

Costa Navarino: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν κάνει διακοπές ξέρει να περνάει καλά και το ίδιο έκανε στην διάρκεια της παραμονής του στην Μεσσηνία. Ο Πορτογάλος αστέρας του ποδοσφαίρου, στις ημέρες που έμεινε με την σύντροφό του, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ και τα παιδιά του, στο Costa Navarino, πέρασε στιγμές ξεγνοιασιάς, μακριά από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, για ένα διάστημα. Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την χώρα μας, καθώς έχει κάνει διακοπές ξανά στην Μεσσηνία, αλλά και στην Μύκονο στο παρελθόν. Ο Ρονάλντο έμεινε μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα στην περιοχή, σε ένα κτίσμα έκτασης 630 τετραγωνικών μέτρων, απολαμβάνοντας πριβέ διακοπές. Η βίλα στην οποία έμενε, σύμφωνα με την «El Español», είχε τρία υπνοδωμάτια, 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ, ελικοδρόμιο, καθώς και έναν σεφ που ετοίμαζε πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό αλλά και μπάρμπεκιου.

Ο CR7, που φαίνεται πως έχει αρχίσει να λατρεύει την Ελλάδα και την μουσική της, πλήρωνε 8.000 ευρώ την βραδιά, ποσό που σημαίνει πως σε μια εβδομάδα, έδωσε 56.000 ευρώ. Αυτό όμως που έκανε τεράστια εντύπωση, είναι το φιλοδώρημα που άφησε στο προσωπικό. Σύμφωνα με διάφορα ΜΜΕ, κατά την παραμονή του στη περιοχή, άφησε φιλοδώρημα πάνω από 20.000 (κοντά στις 25.000) στο προσωπικό! Αυτό, τόσο για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν, όσο και για το γεγονός ότι δεν παραβιάστηκε στο ελάχιστο η ησυχία του. Βέβαια, το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Γιουβέντους, του αποφέρει ένα ποσό της τάξης των 31 εκατ. ευρώ το χρόνο (2,6 εκατ. ευρώ το μήνα), οπότε αυτά είναι “ψιλά” για τον ίδιο.

Το βίντεο με τα ελληνικά νερά:

Costa Navarino: Η αναμνηστική φωτογραφία

Μάλιστα, ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους και πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε φωτογραφία με ανθρώπους που εργάζονται στο Costa Navarino, ύστερα από έγκριση του διευθυντή ασφαλείας.

Η συνάντηση με τον Δέλλα

Πέρασαν 15 χρόνια από το 2004 όταν η Εθνική Ελλάδας πέτυχε τον ανεπανάληπτο θρίαμβό της κατακτώντας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στην Πορτογαλία κόντρα στη διοργανώτρια χώρα. Από τότε έχει να συναντήσει ο Τραϊανός Δέλλας τον Κριστίανο Ρονάλντο τον οποίο πέτυχε σε παραλία στη Μεσσηνία.

Ο Ρονάλντο έφυγε κατά 56.000 ευρώ (μόνο για διαμονή) «φτωχότερος» από την Ελλάδα, για να συνεχίσει, ωστόσο, τις διακοπές του στη γαλλική Ριβιέρα. Σ’αυτήν την περίπτωση, επέλεξε όχι… ηπειρωτική διαμονή, αλλά θαλάσσια, ενοικιάζοντας ένα πελώριο γιοτ, έναντι 200.000 εβδομαδιαίως. Σύμφωνα με το TMZ, το “Africa 1” έχει μήκος 47 μέτρα και διαθέτει έξι καμπίνες, μπαρ, τζακούζι, γυμναστήριο και κινηματογράφο!

Exit mobile version