Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άδωνις – Μανωλίδου: “Μαζί μέχρι το τέλος του κόσμου”
LIFESTYLE

Άδωνις – Μανωλίδου: “Μαζί μέχρι το τέλος του κόσμου”

Άδωνις - Μανωλίδου: Με μία γλυκιά αφιέρωση, η Ευγενία Μανωλίδου έδωσε μία υπόσχεση ζωής στο σύζυγό της με αφορμή την συμπλήρωση δέκα χρόνων από την ημέρα του γάμου του.

Άδωνις – Μανωλίδου: Δέκα χρόνια γάμου γιορτάζουν σήμερα ο Αδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου. Το ζευγάρι που προσπαθεί να κρατά την οικογένεια και τις προσωπικές τους στιγμές μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι μαζί 17 χρόνια και η Ευγενία Μανωλίδου κάνει κατά καιρούς αναρτήσεις με τα χρόνια της σχέσης τους. Ωστόσο σαν σήμερα, στις 22 Ιουνίου του 2009, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η μαέστρος Ευγενία Μανωλίδου, ζουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τα τέσσερα παιδιά τους, εν μέσω προεκλογικής περιόδου με hashtag της προεκλογικής εκστρατείας του Άδωνι Γεωργιάδη #εμείςΑδωνις.

Σήμερα, λόγω της ημέρας η Ευγενία Μανωλίδου μοιράστηκε ένα γλυκό μήνυμα με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, με ένα κείμενο για την ημέρα, την απόλυτη αφοσίωσή της στον σύζυγό της, αλλά και φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της με τον Άδωνι Γεωργιάδη. H Ευγενία Μανωλίδου έχει δημιουργήσει μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια που αποτελείται από τα 2 μεγαλύτερα παιδιά της μαέστρου, από τον πρώτο της γάμο με τον γνωστό ζωγράφο Θεόδωρο Μανωλίδη και τα 2 παιδιά από το γάμο της με τον γνωστό πολιτικό.

Άδωνις – Μανωλίδου: Ο γάμος με τους… 3000 “θεατές”!

O Άδωνις Γεωργιάδης και η μαέστρος και παρουσιάστρια, Ευγενία Μανωλίδου, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα στις 22 Ιουνίου του 2009. Έξω από τον Ιερό Ναό υπήρχε πλήθος κόσμου- οι οποίοι υπολογίστηκαν στους 3.000- που φυσικά δεν είχαν προσκληθεί από το ζευγάρι, αλλά ήρθαν για να παρακολουθήσουν από κοντά το γάμο. Ο ναός ήταν γεμάτος παντού κάμερες, ακόμη και γερανούς, για να καλυφθεί με κάθε λεπτομέρεια το Μυστήριο.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με ένα πολυτελές τζιπ και τη συνόδευαν ο μεγάλος της γιος Αλέξανδρος και τα δύο της παιδιά Θοδώρα και Περσέας. Τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου πάντρεψε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ το νυφικό ήταν σχεδιασμένο από την Όλγα Καραβερβέρη και ο στολισμός έγινε με βάση την ελιά. Ακόμη και τα στέφανα ήταν στολισμένα με ασημένια φύλλα ελιάς, μπλεγμένα όμορφα με κρύσταλλα Swarovski.

Αμέσως μετά τον γάμο ακολούθησε δεξίωση σε παραλιακό κέντρο Club Medusa, εκεί όπου το ζευγάρι έκοψε την γαμήλια, τριώροφη τούρτα, με τη μουσική του Αντώνη Ρέμου και το κομμάτι “Μέχρι το τέλος του κόσμου”, παρουσία 200 καλεσμένων. Ο πρώτος χορός του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου έγινε με το τραγούδι “Wind Beneath My Wings”.

Γράφει η Ευγενία Μανωλίδου: «Δεκαεπτά χρόνια κοινής πορείας, δέκα χρόνια γάμου, τέσσερα παιδιά… Μαζί, «μέχρι το τέλος του κόσμου»! 22.6.09 – 22.6.19», έγραψε η Ευγενία Μανωλίδου κάτω από τη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στις σελίδες της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BzA1aiMoCRO/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις