Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σιμάο – ΑΕΚ: Ήρθε, υπέγραψε και θα φοράει το 22 (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σιμάο – ΑΕΚ: Ήρθε, υπέγραψε και θα φοράει το 22 (vid)

Σιμάο ΑΕΚ: Ο 29χρονος Νταβίντ Σιμάο είναι το νέο απόκτημα της ΑΕΚ από τη βελγική Αντβέρμπ

Σιμάο – ΑΕΚ: Ο Νταβίντ Σιμάο είναι για την ΑΕΚ η τέταρτη μεταγραφή του καλοκαιριού. Η διοίκηση προσπαθεί να ικανοποιήσει από την πρώτη στιγμή όλες τις απαιτήσεις του νέου προπονητή Τσίκο Ζεράλντες. Έτσι μετά την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες, που υπέγραψε χθες στην «Ενωση» και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 21 (προηγήθηκαν και ο Παουλίνιο με τον Αθανασιάδη), ήρθε η σειρά για το νούμερο 22. Αυτό θα φοράει στην πλάτη ο 29χρονος Σιμάο που αγωνίζεται ως κεντρικός και αριστερός μεσοεπιθετικός.

Στην Αθήνα ο Πορτογάλος άσος έφτασε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που θα είναι τριετούς διάρκειας. Ο Σιμάο για να φτάσει στην ΑΕΚ πέρασε από Μπενφίκα (στους «αετούς» ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά), Πάσος Φερέιρα, Κοΐμπρα, Μαρίτιμο, Αρούκα, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Μποαβίστα. Είναι ποδοσφαιριστής που παίζει με το κεφάλι ψηλά, έχει καλή μεταβίβαση και εξαιρετικές εκτελέσεις στα στημένα με το αριστερό πόδι. Έχει ύψος 1,83 και είναι παίκτης που προορίζεται κυρίως για το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Σιμάο

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Νταβίντ Σιμάο από τη βελγική Royal Antwerp FC. O 29 ετών Πορτογάλος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα μας και πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 22.

Ο Νταβίντ Σιμάο γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1990 στις Βερσαλλίες της Γαλλίας. Υπήρξε διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Από δέκα ετών έγινε μέλος των ακαδημιών της Μπενφίκα, με την οποία υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στη συνέχεια φόρεσε μεταξύ άλλων τις φανέλες των Πάσος Φερέιρα, Ακαντέμικα, Μαρίτιμο, Αρούκα, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Μποαβίστα. Συνολικά στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος μετράει 181 συμμετοχές, με 18 γκολ και 13 ασίστ.

Νταβίντ, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις