Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ουρουγουάη – Ιαπωνία 2-2: Έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει την πρωτιά η «σελέστε» (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ουρουγουάη – Ιαπωνία 2-2: Έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει την πρωτιά η «σελέστε» (vid)

Ουρουγουάη - Ιαπωνία 2-2: Η Ιαπωνία προηγήθηκε δύο φορές αλλά η Ουρουγουάη ήταν εκείνη που θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι για τον 3ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα

Ουρουγουάη – Ιαπωνία 2-2: Η Ιαπωνία προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στην Ουρουγουάη στην «Αρένα ντο Γκρέμιο» του Πόρτο Αλέγκρε και παραλίγο να κάνει την έκπληξη στο χθεσινό παιχνίδι για τον 3ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα. Βέβαια εκείνη που άξιζε τη νίκη με βάση την εικόνα και τις ευκαιρίες που δημιούργησε ήταν η «σελέστε». Η ομάδα του Οσκαρ Ταμπάρες έφτασε τους τέσσερις βαθμούς και έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» την πρόκριση στα προημιτελικά.

Από την άλλη η Ιαπωνία με έναν βαθμό μέχρι τώρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ακόμη και η νίκη με τον Ισημερινό την τελευταία αγωνιστική μπορεί να μην είναι αρκετή για να περάσει στους οκτώ της διοργάνωσης. Το 1-0 για τους Ιάπωνες πέτυχε ο Μιγιάσι στο 25′ με τον γκολκίπερ της Ουρουγουάης Μουσλέρα να μην μπορεί να αντιδράσει. Στο 33′ ήρθε μέσω VAR η απάντηση με πέναλτι του Σουάρες. Το κέρδισε προηγουμένως ο Καβάνι από τον Ουέντα, αλλά ο διαιτητής ήταν ιδιαίτερα αυστηρός.

Η Ουρουγουάη ανιέβασε την απόδοσή της και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Ομως η Ιαπωνία, πάλι με τον Μιγιάσι στο 59′ που εκμεταλλεύτηκε λάθος του Μουσλέρα, προηγήθηκε 2-1. Η απάντηση των Ουρουγουανών ήρθε στο 66′, όταν με κεφαλιά του Χοσέ Χιμένες διαμορφώθηκε το 2-2. Ο Σουάρες στο 88′ και στο 93′ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να δώσει τη νίκη και μαζί την πρόκριση στην ομάδα του.

Ισημερινός – Χιλή τα ξημερώματα

Η 2η αγωνιστική ολοκληρώνεται για τον 3ο όμιλο με το παιχνίδι Ισημερινός-Χιλή που ξεκινάει στις 02:00 (ERT Sports) στην «Αρένα Φόντε Νόβα» της Μπαΐα. Με νίκη η Χιλή, που είναι και το φαβορί, καθαρίζει με την πρόκριση και πάει αδιάφορη την τελευταία αγωνιστική να αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη. Ο Ισημερινός δεν έχει σοβαρές πιθανότητες με την εικόνα που παρουσίασε την 1η αγωνιστική. Δείχνει να είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και δύσκολα θα τερματίσει ψηλότερα από την τελευταία θέση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις