Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζέτα Θεοδωροπούλου: Το τρίτο παιδί και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης – Ανακοίνωσε στον Γρηγόρη ότι… έσπασαν τα νερά
LIFESTYLE

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Το τρίτο παιδί και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης – Ανακοίνωσε στον Γρηγόρη ότι… έσπασαν τα νερά

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, που περιμένει το τρίτο της παιδί, μίλησε για τη ζωή της στο πλευρό του διεθνή ποδοσφαιριστή με τον οποίο ζει στην Ιταλία.

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε για τη ζωή της στο πλευρό του διεθνή ποδοσφαιριστή με τον οποίο ζει στην Ιταλία λόγω της «θητείας» του στην Ιταλική ομάδα Λέτσε. Η ίδια αναφέρθηκε στην καθημερινότητά τους αλλά και στη στήριξη που τού δίνει σε κάθε του βήμα. Η όμορφη μανούλα μίλησε τόσο για το παρελθόν της όσο και για την γνωριμία της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη στη Βερόνα της Ιταλίας. Επίσης παραδέχτηκε ότι θέλει να κάνει μεγάλη οικογένεια με τον σύζυγό της, τονίζοντας όμως πως δεν συμφωνεί με τον ποδοσφαιριστή ως προς τον αριθμό των παιδιών που θέλουν να αποκτήσουν καθώς εκείνος θέλει πέντε και εκείνη τέσσερα.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου επίσης, τόνισε πως στο παρελθόν έκανε αρκετά λάθη, προκαλώντας με τις εμφανίσεις της καθώς, όπως είπε, ήθελε να γίνει γνωστή. Επίσης, πρόσθεσε πως στην αρχή της σχέσης της με τον Πάνο Ταχτσίδη υπήρξαν καλοθελητές που θέλησαν να τους χωρίσουν. Ωστόσο, η Ζέτα Θεοδωροπούλου, παρ’ όλο που υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτική στη συνέντευξή της, λίγο πριν αποχαιρετήσει τον παρουσιαστή, έδειξε να νιώθει αδιαθεσία και ζήτησε από τον Γρηγόρη λίγο νερό. Και εκεί του ανακοίνωσε πως μάλλον της είχαν σπάσει τα νερά. Ο Γρηγόρης έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του και ζητούσε επίμονα από τους συνεργάτες του να της φέρουν λίγο νερό.

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, full in love στη Μύκονο

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, καθώς έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Αφροδίτη και τον Κωνσταντίνο, ενώ μάλιστα σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους και το τρίτο τους παιδί. Η πρώην παρουσιάστρια διανύει την τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και περιμένει με αγωνία τον ερχομό του μωρού της. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε το ζευγάρι σε γνωστή παραλία της Μυκόνου, όπου έκαναν τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές. Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι πολύ ερωτευμένοι και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία.

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Όταν παραδέχθηκε ότι προκαλούσε επίτηδες

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μιλώντας στο “Happy Day”, εξομολογήθηκε ότι μετάνιωσε τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε να είναι στα “φώτα” της showbiz. “Η μητέρα μου κοπάναγε το κεφάλι της. Μου έλεγε «τσάμπα τα ξενύχτια σου, τα διαβάσματά σου, τα πτυχία σου! Πήγαινα στην τράπεζα και ντρεπόμουν»! Αλλά ήταν δίπλα μου. Στην αρχή ήθελα να προκαλέσω για να μαθευτώ, γιατί πίστευα ότι όσο πιο αναγνωρίσιμη γίνεσαι, τόσες περισσότερες απολαβές θα έχεις. Οπότε άρχισα κακώς. Άφησα πίσω μου το ξανθό μαλλί, τα κουνέλια και τους τίτλους. Δεν ήταν αυτό η εικόνα μου, ήταν ένας ρόλος. Δεν ήμουν ποτέ χαζή. Είχα κουραστεί να γυρνάω στο σπίτι και να με βλέπω σε όλες τις σατιρικές εκπομπές” είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις