Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πάνος Ιωαννίδης: Η σύλληψή του για παράνομα κοσμήματα
LIFESTYLE

Πάνος Ιωαννίδης: Η σύλληψή του για παράνομα κοσμήματα

Πάνος Ιωαννίδης: Στην Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε ο γνωστός ζεν πρεμιέ μάγειρας, όπου και εξομολογήθηκε ένα περιστατικό από το παρελθόν που τους άφησε όλους άναυδους!

Πάνος Ιωαννίδης: Ο σεφ και κριτής του MasterChef 3, μίλησε για όλα και εκμυστηρεύθηκε πως αναγκάστηκε να απαρνηθεί τη «χιπική εμφάνισή του» προκειμένου να αλλάξει αυτό που εκπέμπει. Όπως δήλωσε ο Πάνος Ιωαννίδης, λόγω της εμφάνισής του, επειδή δεν φορούσε κοστούμι και είχε μακριά μαλλιά, είχε τύχει να μην τον πάρουν στα σοβαρά.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφία με την αδελφή του, ανέφερε ότι όταν ήταν νεαρός, είχε συλληφθεί επειδή πωλούσε παράνομα κοσμήματα, τα οποία είχε φτιάξει μόνος του, στην Πάρο. «Σε κάποια φάση, περνάει η αστυνομία, χραπ, με μπουζουριάζει πού είναι η άδεια, πού είναι το ένα, πού είναι το άλλο», είπε χαρακτηριστικά. Ο πατέρας του, ήταν σχεδιαστής κοσμημάτων, επάγγελμα που ακολούθησε και η αδελφή του.

Πάνος Ιωαννίδης: Πώς προέκυψε η πρόταση για το MasterChef

«Όταν με πήραν τηλέφωνο για το MasterChef νόμιζα ότι με ήθελαν για παίκτη. Είχα κάνει κάποιες εμφανίσεις σε ένα κανάλι, μετά τελείωσε ο κύκλος, έκλεισε η σεζόν, έφυγα από Αθήνα και πήγα Θεσσαλονίκη και ξεκίνησα μια καινούργια δουλειά. Ήταν οι πρώτοι δύο μήνες που ήμουν στη Θεσσαλονίκη, δεν είχα σκοπό να αλλάξω και να κάνω κάτι άλλο.

Με πήραν από κάποια κανάλια, με ρώτησαν να με ενδιαφέρει κάτι για πρωινή εκπομπή, τους είπα ότι είμαι Θεσσαλονίκη και δεν βολεύει να μου πληρώνουν εισιτήρια για να κατεβαίνω Αθήνα και να κάνω εκπομπή, οπότε δεν θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε. Και κάποια στιγμή με πήραν από το Star και τους είπα “δεν είμαι λίγο μεγάλος για παίκτης;”. Και μου είπαν ότι δεν με θέλουν για παίκτη. Πέρασαν αρκετά άτομα από κάστινγκ για την επιτροπή, αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ήταν πάνω από 50 άτομα», είπε.

Πάνος Ιωαννίδης: Η σχέση του και η μαγειρική

Ο σεφ μίλησε και για τις σχέσεις και όπως αποκάλυψε, όταν βγαίνει με τη σύντροφό του, στην αρχή, προτιμά να τρώει έξω. «Όταν σε μια σχέση μαγειρέψω εγώ, τότε έχουν σοβαρέψει τα πράγματα». Ο ίδιος δήλωσε ότι ρωτά τι αρέσει σε εκείνους που μαγειρεύει και όχι τι δεν τους αρέσει, ενώ υποστήριξε ότι δέχεται πολλά ερωτήματα από πολλούς άνδρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις