Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελευθερία Ελευθερίου: Το pole dancing, η σχέση με τον Ανδρέα Γεωργίου και το κορμί “κόλαση”
LIFESTYLE

Ελευθερία Ελευθερίου: Το pole dancing, η σχέση με τον Ανδρέα Γεωργίου και το κορμί “κόλαση”

Ελευθερία Ελευθερίου: Στο The 2Night Show βρέθηκε καλεσμένη η Ελευθερία Ελευθέριου και μίλησε για την σχέση της με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Ελευθερία Ελευθερίου: Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση που είχε με τον Ανδρέα Γεωργίου και έπαιξε και σε δύο του σειρές. Η Ελευθερία μίλησε για τον Ανδρέα Γεωργίου και όλα όσα είχαν ακουστεί στο παρελθόν. «Πολλές φορές γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν. Όταν έχεις κάποιους συνεργάτες που περνάς πολλές ώρες μαζί, καμιά φορά χρεώνεσαι και γράφουν διάφορα. Μου έχουν ξαναχρεώσει σχέση… Με τον Ανδρέα Γεωργίου ήταν γνωστό ότι είχαμε σχέση. Μετά τον Ανδρέα δεν γράφτηκε κάτι άλλο γιατί δεν το επέτρεψα και ποτέ. Αν θες να κρύψεις κάτι μπορείς να το κρύψεις.»!

“Όταν είχαμε σχέση με τον Ανδρέα εγώ ήμουν στην Ελλάδα και ο Ανδρέας στην Κύπρο. Γνωριζόμαστε 16 χρόνια, εγώ ήμουν πολύ μικρή. Είχα παίξει και σε δύο σίριαλ του Ανδρέα, το ένα ήταν κυπριακό, έπαιζε στην Κύπρο. Μετά συνεργαστήκαμε το 2016, όταν έπαιξα στο σίριαλ Δίδυμα φεγγάρια του ΑΝΤ1».  Όσο για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε ότι δεν είναι στα σχέδιά της να παντρευτεί και πως νιώθει πιο έφηβη από ποτέ.

Ελευθερία Ελευθερίου: Τρέλανε τη Νάξο με τις σέξι καμπύλες της

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι μια από τις εντυπωσιακές παρουσίες στο ελληνικό τραγούδι. Ως λάτρης του Instagram συχνά μοιράζεται φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η Ελευθερίου βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Νάξο για τις διακοπές της.

https://www.instagram.com/p/By0SH77ILn8/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/By46_0To9QV/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/By2XtXjoMp-/?utm_source=ig_embed

Η Ελευθερία Ελευθερίου που γνωρίσαμε μέσα από το X-Factor του Ant1, αν και αποχώρισε στο 5ο live, συνεχίζει να κάνει καριέρα στο συγκεκριμένο χώρο και να συνεργάζεται με μεγάλους καλλιτέχνες. Η Ελευθερία διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί, καθώς δεν παραλείπει ποτέ την γυμναστική της αλλά φροντίζει να ακολουθεί και μια ισορροπημένη διατροφή, αφού στο παρελθόν, όπως έχει δηλώσει, είχε φτάσει στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας. Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες στιγμές από την ζωή της. Το μεσημέρι της Πέμπτης, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο sexy φωτογραφίες της. Όπως θα δείτε, η τραγουδίστρια φοράει μόνο το μπικίνι της και ποζάρει ξαπλωμένη στον καναπέ της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις