Βίκυ Καγιά: Τα υβριστικά μηνύματα, το GNTM και “τι κάνει τέλεια ο Ηλίας;” (vid)

LIFESTYLE

Βίκυ Καγιά: Τα υβριστικά μηνύματα, το GNTM και “τι κάνει τέλεια ο Ηλίας;” (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Βίκυ Καγιά: Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά και απάντησε στις ερωτήσεις του.

18.06.2019 | 13:07

Βίκυ Καγιά: Καλεσμένη σε βραδινή εκπομπή η Βίκυ Καγιά, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων αν έχει λάβει ακατάλληλες φωτογραφίες στο Instagram. Η ίδια αποκάλυψε πως δεν τις έχουν στείλει ποτέ ακατάλληλες φωτογραφίες, ωστόσο δέχτηκε πολλά υβριστικά μηνύματα όταν άρχισε το GNTM. «Δεν μου έχουν στείλει ποτέ ακατάλληλες φωτογραφίες. Μόνο πολλά υβριστικά μηνύματα, όταν είχε ξεκινήσει το GNTM. Γιατί περάσαμε τη μία, κόψαμε την άλλη… Μόνο αυτά» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Στην ερώτηση του παρουσιαστή «ποια συνεργασία του παρελθόντος δεν θα ήθελε να ξανακάνει», η πανέμορφη Βίκυ Καγιά δεν δίστασε να αποκαλύψει πως δεν θα ήθελε να επαναλάβει «Πρωινό καφέ». «Η συνεργασία μου με τον Σταμάτη Φασουλή, ήταν μία από τις καλύτερες μου ever. Δεν θα ξαναέκανα τον Πρωινό καφέ για δύο μήνες μονό όπως με έβαλαν και το έκανα! Αν το επέλεγα θα το έκανα για όλη τη χρονιά, για να το κάνω σωστά!» «Είχαμε υπογράψει για την επομένη σεζόν για το Next top model και μας βάλανε να τελειώσουμε τη σεζόν στον Πρωινό καφέ!».

Βίκυ Καγιά: Ξανά, στο GNTM!

Η Βίκυ Καγιά, ως λάτρης των social media, αποφάσισε να μοιραστεί στιγμιότυπα από το backstage του GNTM 2, με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για τον δεύτερο κύκλο του GNTM και οι οντισιόνς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι κριτές του διαγωνισμού ομορφιάς – Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός και Άγγελος Μπράτης –  είναι ενθουσιασμένοι με την επιστροφή του ριάλιτι και δεν χάνουν ευκαιρία να μοιράζονται με τους φαν του GNTM στα social media, στιγμιότυπα από τις οντισιόν. Μία πρώτη άλλωστε γεύση από την πολυαναμενόμενη επιστροφή του ριάλιτι μόδας στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, πήραμε μέσα από το τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει.

Βίκυ Καγιά: Στις οντισιόν του GNTM

Πρόσφατα η Βίκυ Καγιά, η οποία  και αυτή τη φορά θα έχει διπλό ρόλο στην εκπομπή, ως κριτής αλλά και ως παρουσιάστρια, δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφήνοντάς μας να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στις προετοιμασίες του GNTM.

Στις φωτογραφίες, από τις  οντισιόν στην Αθήνα, η πάντα εντυπωσιακή  Βίκυ Καγιά, ποζάρει την ώρα του μακιγιάζ λίγο πριν αρχίσουν τα γυρίσματα….

Βίκυ Καγιά: Το τρυφερό μήνυμα στον Ηλία Κρασσά για την γιορτή του πατέρα

Πέντε χρόνια γάμου θα συμπληρώσουν σε λίγο καιρό η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς. Το γνωστό ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά και απολαμβάνει κάθε στιγμή της οικογενειακής ευτυχίας του.  Το μεσημέρι της Κυριακής, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε στο προφίλ της μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία με τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους, προκειμένου να του ευχηθεί δημόσια για την γιορτή του πατέρα. «DAD: A sons first hero. A daughters first love. Happy Father’s Day to the coolest, strongest, most loving dad in the word!» (Πατέρας: Ο πρώτος ήρωας του γιου, η πρώτη αγάπη της κόρης. Χρόνια πολλά στον πιο χαλαρό, πιο δυνατό και πιο αγαπητό πατέρα του κόσμου!), έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Exit mobile version