Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σάκκαρη – Οσάκα 1 – 2: Ζόρισε το νούμερο 1
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάκκαρη – Οσάκα 1 – 2: Ζόρισε το νούμερο 1

Σάκκαρη - Οσάκα 1-2: Ηττα για τη Μαρία Σάκκαρη στα τρία σετ από τη Ναόμι Οσάκα στο τουρνουά του Μπέρμιγχαμ.

Σάκκαρη – Οσάκα 1-2: Το πάλεψε η Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του τουρνουά Nature Valley Classic του Μπέρμιγχαμ αλλά ηττήθηκε από τη Ναόμι Οσάκα. Η Γιαπωνέζα που είναι νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη πήρε το πρώτο σετ 6-1 αλλά έχασε το δεύτερο 6-4. Στο τρίτο και τελευταίο επικράτησε 6-3 παρόλο που η Σάκκαρη είχε πολλές ευκαιρίες για να της «σπάσει» το σερβίς προκειμένου να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει το παιχνίδι.

Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ο πρώτος φετινός και για τις δύο στο γρασίδι, δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει το Γουίμπλεντον στο Λονδίνο. Το θετικό είναι ότι η Ελληνίδα τενίστρια κοίταξε στα μάτια την πανίσχυρη αντίπαλό της και της δημιούργησε αρκετά προβλήματα, χάνοντας τελικά στις λεπτομέρειες. Δεν ήταν πάντως για τη Σάκκαρη το μοναδικό τεστ πριν από το δεύτερο Γκραντ Σλαμ της χρονιάς, καθώς θα πάρει μέρος την επόμενη εβδομάδα και στο τουρνουά Eastbourne International.

https://twitter.com/WTA/status/1140995416873295872?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1140995416873295872&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport24.gr%2FSports%2FTennis%2Fhtththhke-sta-tria-set-h-sakkarh-apo-th-no1-toy-kosmoy-osaka.5539583.html

Απέναντι στην Οσάκα η Σάκκαρη βρέθηκε για τρίτη φορά και ήταν η δεύτερη ήττα της. Η μοναδική φορά που νίκησε την κορυφαία στην παγκόσμια κατάταξη ήταν πέρυσι στο Cincinatti Masters με 2-0 σετ. Επόμενη αντίπαλος για την Οσάκα στον δεύτερο γύρο στο τουρνουά του Μπέρμιγχαμ θα είναι η Ρωσίδα Γιούλια Πουτίντσεβα.

Αναβλήθηκε ο αγώνας του Τσιτσιπά

Η βροχή στο Λονδίνο είναι μια μόνιμη κατάσταση, με συνέπεια ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Βρετανό Κάιλ Εντμουντ για το τουρνουά Queen’s Club, που ήταν προγραμματισμένος για απόψε στις 20.00 αναβλήθηκε για αύριο (19/6). Δεν έχει γίνει γνωστή η ώρα διεξαγωγής, διότι λόγω της κακοκαιρίας πήγε πίσω όλο το πρόγραμμα. Το μόνο θετικό, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, είναι ότι αύριο προβλέπεται καλός καιρός με ηλιοφάνεια στην αγγλική πρωτεύουσα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις