Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ουάιλι – Παναθηναϊκός: Η πρώτη μεταγραφή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ουάιλι – Παναθηναϊκός: Η πρώτη μεταγραφή

Ουάιλι – Παναθηναϊκός: Στα πράσινα ντύνεται για την επόμενη σεζόν ο 24χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ Τζέικομπ Ουάιλι που αγωνιζόταν στην Γκραν Κανάρια.

Ουάιλι – Παναθηναϊκός: Στα πράσινα ντύνεται ο Τζέικομπ Ουάιλι που αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού για τη νέα σεζόν στην Μπάσκετ Λιγκ. Ο 24χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ που αγωνίστηκε πέρυσι στην Ευρωλίγκα με την Γκραν Κανάρια θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού για έναν χρόνο, όπως ανακοίνωσε ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Ουάιλι που έχει ύψος 2.04 έπαιξε στο παρελθόν στους Μπρούκλιν Νετς, τη Λούντβινγκσμπουργκ, τους Αδελαΐδα 36ers και έκλεισε την περσινή σεζόν στην Ισπανία με την Γκραν Κανάρια. Σε επτά συμμετοχές στη Euroleague είχε κατά μέσο όρο 10 πόντους σε 21 λεπτά συμμετοχής, 80% στις βολές, 2,6 ριμπάουντ και ένα μπλοκ.

Την καλύτερή του εμφάνιση την έκανε με τον Παναθηναϊκό με 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και ένα κόψιμο. Στα πλεονεκτήματά του είναι ότι μπορεί να μαρκάρει ψηλούς αλλά και κοντούς αντιπάλους, αρκετά αθλητικός και καλό σουτ από μέση απόσταση.

Ερωτηματικό ο Γκιστ

Με τον Ουάιλι ενισχύεται η front line του Παναθηναϊκού, καθώς θεωρείται δεδομένη η παραμονή του Παπαγιάννη και πιθανότατα του Βουγιούκα, στον οποίο θα προταθεί μονοετές συμβόλαιο. Στον πρώτο μάλιστα θέλει να στηριχτεί αρκετά τα επόμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός.

Για τον Τζέιμς Γκιστ που μένει ελεύθερος τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αν θα κρατήσει τον έμπειρο σέντερ/πάουερ φόργουορντ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις