Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιαπωνία Χιλή: Ξεκούραστα 4-0 (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιαπωνία Χιλή: Ξεκούραστα 4-0 (vid)

Ιαπωνία Χιλή: Με δύο γκολ του Βάργκας και από ένα των Σάντσες, Πουλγκάρ η Χιλή ξεκίνησε εντυπωσιακά στο Κόπα Αμέρικα με αντίπαλο την Ιαπωνία.

Ιαπωνία Χιλή: Κάθε άλλο παρά δύσκολη υπόθεση ήταν για τη Χιλή το πρώτο ματς του Κόπα Αμέρικα με την Ιαπωνία, με το οποίο ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική. Η ομάδα του Ρεϊνάλδο Ρουέδα έφτασε εύκολα στη νίκη με 4-0 και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά. Μαζί με την Ουρουγουάη έχουν από τρεις πόντους και βρίσκονται στην κορυφή του 3ου ομίλου.

Οι Ιάπωνες κατάφεραν επί της ουσίας να αντισταθούν για 41’ λεπτά, μέχρι δηλαδή την ώρα που ο Πούλγκαρ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Από τη στιγμή που έδιωξαν το άγχος οι Νοτιαμερικανοί, βρήκαν τον τρόπο να κυριαρχήσουν στο δεύτερο ημίχρονο. Οι αντίπαλοί τους ήταν ακίνδυνοι και έδειξαν σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου ότι δεν έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τη διοργάνωση.

Το δεύτερο ήρθε στο 53’ με τη βοήθεια της τύχης, καθώς ο Βάργκας σούταρε και η μπάλα κόντραρε κάπου με συνέπεια να αλλάξει πορεία και να καταλήξει στα δίχτυα. Στο 82’ ο Αλέξις Σάντσες πέτυχε το 3-0 και έφτασε τα 42 γκολ με το εθνόσημο, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Βάργκας στο 84’.

Ξημερώματα Βραζιλία-Βενεζουέλα

Με το παιχνίδι Βολιβία-Περού στο «Μαρακανά» του Ρίο μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (00.30 ΕRT Sports) ξεκινάει η 2η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα. Λίγες ώρες αργότερα (03.30 ERT Sports) αρχίζει η αναμέτρηση Βραζιλία-Βενεζουέλα για τον ίδιο όμιλο στην «Αρένα Φόντε Νόβα» της Μπαΐα. Με νίκη η «σελεσάο» θα εξασφαλίσει την πρόκριση για τους οκτώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις