Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπαλατσινού: Η ανάρτηση του Κικίλια, κάνει όλες τις γυναίκες να λιώνουν
LIFESTYLE

Μπαλατσινού: Η ανάρτηση του Κικίλια, κάνει όλες τις γυναίκες να λιώνουν

Μπαλατσινού: Όπως ήταν φυσικό, οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του κάνουν like και τον γέμισαν με ευχές για τη νέα του ζωή.

Μπαλατσινού: Με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώθηκαν χθες ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού. Ο γάμος έγινε χθες το απόγευμα στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Τόσο η Τζένη Μπαλατσινού, όσο και ο Βασίλης Κικίλιας, έλαμπαν από ευτυχία, ενώ δεν σταματούσαν να χαμογελούν. Τη λαμπερή νύφη, συνόδευσε στον γάμο, ο γιος της Μάξιμος. Η ίδια του είχε πει πως χωρίς αυτόν, ο γάμος δεν θα μπορούσε να γίνει. Η γνωστή παρουσιάστρια, τράβηξε όλα τα βλέμμα φορώντας το λιτό αλλά εντυπωσιακό νυφικό της, το οποίο, είναι δημιουργία του οίκου Zeus & Dione. Από την πιο ευτυχισμένη μέρα της μαμάς τους, δεν μπορούσαν φυσικά να λείπουν και οι δύο μεγαλύτερες κόρες της, Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, οι οποίες ήρθαν την περασμένη εβδομάδα από την Αμερική όπου σπουδάζουν.

Ο Βασίλης Κικίλιας έφτασε φορώντας το κομψό γαμπριάτικο κοστούμι του στην εκκλησία λίγο πριν από τις 6, ενώ κοντά του ήταν οι γονείς του. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, μας είχε δώσει μια ιδέα για το τι θα φορούσε, καθώς είχε ανεβάσει φωτογραφία από την πρόβα που έκανε. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, λίγο μετά το μυστήριο, ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου κρατά αγκαλιά τη Τζένη Μπαλατσινού κοιτώντας τη στα μάτια. «Η γυναίκα μου» έγραψε δίπλα στη φωτογραφία, βάζοντας δίπλα μια κόκκινη καρδούλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις