Αθήνα

°C

Κυριακή

26

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΚΥΣΕΑ: Ο Αρκάς με νέο σκίτσο, “πυροβολεί” την κυβέρνηση
ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΣΕΑ: Ο Αρκάς με νέο σκίτσο, “πυροβολεί” την κυβέρνηση

ΚΥΣΕΑ: Τους χειρισμούς του Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με το σκηνικό έντασης που στήνει η Άγκυρα και την κυπριακή ΑΟΖ σχολιάζει ο Αρκάς με ένα δηκτικό σκίτσο.

ΚΥΣΕΑ: Με δηκτικό τρόπο σχολίασε τους χειρισμούς του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε ό,τι αφορά στο σκηνικό έντασης που στήνει η Άγκυρα στο Αιγαίο και την κυπριακή ΑΟΖ ο Αρκάς. Ο σκιτσογράφος ενισχύει με το σκίτσο του την κριτική που διατυπώνεται μετά την κίνηση του κ. Τσίπρα να προχωρήσει σε έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ, διακόπτοντας μάλιστα την προεκλογική του περιοδεία στα Δωδεκάνησα, ως προεκλογικό εφέ.

Ωστόσο, ο Αρκάς “ανέβασε” κι άλλα σκίτσα που προκαλούν χαμόγελο, αλλά και προβληματισμό, για τη χθεσινή Γιορτή του Πατέρα.  Με αφορμή την ημέρα που τιμά το πρόσωπο και τον ανεκτίμητο ρόλο του του πατέρα, ο διάσημος σκιτσογράφος «θυμήθηκε» παλαιότερα σκίτσα από τις «Χαμηλές πτήσεις» αλλά και πιο πρόσφατη δουλειά του, και δημοσίευσε το εν λόγω υλικό στη σελίδα του. Μεταξύ των γλυκόπικρων αναρτήσεων για τη Γιορτή του Πατέρα βρίσκουμε και το σκίτσο-επίλογο των πολυαγαπημένων «Χαμηλών Πτήσεων», που είχε δημοσιοποιηθεί πριν από μερικά χρόνια. Σε αυτό, το «μικρό σπουργίτι» – που έχει πια μεγαλώσει και έχει αποκτήσει τον δικό του «μπελά» – θυμάται τον πατέρα του και συνειδητοποιεί ότι η ζωή κάνει κύκλους και… «ρόδα είναι και γυρίζει».

Ο Αρκάς για το ΚΥΣΕΑ
Για την Γιορτή του πατέρα:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις