Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σουντανί – Ολυμπιακός: Παίρνει και Σουντανί από τη Νότιγχαμ (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σουντανί – Ολυμπιακός: Παίρνει και Σουντανί από τη Νότιγχαμ (vid)

Σουντανί – Ολυμπιακός: Ο 31χρονος Αλγερινός εξτρέμ έφτασε το μεσημέρι στην Αθήνα και είναι έτοιμος να κλείσει στην πειραϊκή ομάδα μαζί με τον Μπρούνο.

Σουντανί – Ολυμπιακός: Ο Χιλάλ Σουντανί είναι η επόμενη μεταγραφή που κλείνει ο Ολυμπιακός. Το όνομα του 31χρονου Αλγερινού εξτρέμ δεν είχε απασχολήσει τις προηγούμενες μέρες τον ελληνικό Τύπο, παρόλο που αγωνιζόταν στη Νότιγχαμ, ομάδα στην οποία είναι μεγαλομέτοχος ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Σουντανί έφτασε το μεσημέρι στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η μεταγραφή του. Ίσως μάλιστα να ανακοινωθεί μαζί με τον Βραζιλιάνο Μπρούνο που έφτασε τα ξημερώματα στην Αθήνα.

Το παράξενο βέβαια για την πειραϊκή ομάδα είναι ότι το ρόστερ έχει γεμίσει από εξτρέμ, χωρίς να υπάρχει εξέλιξη για τα θέματα που καίνε, όπως του επιθετικού και του στόπερ. Για τον Σουντανί πάντως υπάρχει η εντύπωση ότι μπορεί να παίξει στα δύο άκρα αλλά και στην κορυφή της επίθεσης, καθώς έχει έφεση στο σκοράρισμα. Είναι δηλαδή μια επιπλέον λύση γενικότερα για την επιθετική γραμμή.

Στην Μπασακσεχίρ στέλνουν τον Σκρτελ

Ο Μάρτιν Σκρτελ δεν έχει βρει ακόμη ομάδα, ωστόσο τα ρεπορτάζ από την Τουρκία δεν τον συνδέουν πλέον με τον Ολυμπιακό. Το πιθανότερο είναι ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε να παραμείνει στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπασακσεχίρ. Η εφημερίδα «Sabah» τον παρουσιάζει έτοιμο να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις