Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρέμος – Μητσοτάκης: “Δικαιούται την ευκαιρία να κυβερνήσει” – Ο τραγουδιστής, στην “Αυτοψία” (vid)
LIFESTYLE

Ρέμος – Μητσοτάκης: “Δικαιούται την ευκαιρία να κυβερνήσει” – Ο τραγουδιστής, στην “Αυτοψία” (vid)

Ρέμος - Μητσοτάκης: Ο Αντώνης Ρέμος πρόσθεσε αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι ένα κόμμα του 5% έγινε κυβέρνηση λόγω του θυμού.

Ρέμος – Μητσοτάκης: Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ. Μεταξύ άλλων, ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε και για τις πολιτικές εξελίξεις. «Εμείς οι καλλιτέχνες που είμαστε και πρότυπα και μέσα από τη μουσική μας επηρεάζουμε το κοινό, δεν πρέπει να δίνουμε γραμμή. Πολλοί συνάδελφοί μου κάνουν αυτό το λάθος, δικαιούμαι να πω τη γνώμη μου, όχι όμως να δώσω πολιτική γραμμή». Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αντώνης Ρέμος είπε πως ένα κόμμα του 5% έγινε κυβέρνηση λόγω του θυμού. «Τελικά, ήρθε κάτι καινούργιο, αλλά έγινε ένας νέος διπολισμός. Η προσωπικότητα του Αλέξη Τσίπρα, μου φάνηκε ενδιαφέρουσα. Δυστυχώς, η εξουσία διαβρώνει». Επίσης, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ανέφερε ότι η μεσαία τάξη και οι ελεύθεροι επαγγελματίες απορρόφησαν τον όγκο των φόρων.

Σχολιάζοντας τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αντώνης Ρέμος υποστήριξε ότι δεν του έκανε πρόταση για τις εκλογές και εξέφρασε την προσδοκία του να μην διαψεύσει εκείνους που θα τον ψηφίσουν. Ξεκαθάρισε μάλιστα, ότι οι πολιτικοί είναι αναλώσιμοι. «Όπως δόθηκε η εντολή στον Αλέξη Τσίπρα να κυβερνήσει και καλά έκανε, πιστεύω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φέτος, δικαιούται να πάρει αυτή την ευκαιρία», ανάφερε. Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Αντώνης Ρέμος τη χαρακτήρισε «εγκληματική» και πρόσθεσε: «Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν τεράστιος ηγέτης που πήρε φόρα και δεν σταμάταγε». Μάλιστα, είπε ότι θα ζητήσει συγγνώμη αν αποδειχθεί σωστή η συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία. Στην ίδια συνέντευξη, ο Αντώνης Ρέμος, μίλησε και για την οικονομική περιπέτεια που έζησε πριν από μερικά χρόνια, εξαιτίας της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις