Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Παππά: Η εγκυμοσύνη στα 15, το λαχείο και η δικαστική περιπέτεια (vid)
LIFESTYLE

Χριστίνα Παππά: Η εγκυμοσύνη στα 15, το λαχείο και η δικαστική περιπέτεια (vid)

Χριστίνα Παππά: Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show» μίλησε η Χριστίνα Παππά.

Χριστίνα Παππά: Τη Χριστίνα Παππά φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γιο της τον Δημήτρη, τον οποίο έκανε στα 16 της χρόνια. «Στο σχολείο πήγαινα με το μωρό. Όταν τελείωσα το λύκειο, ο Δημήτρης ήταν τριών ετών. Τη μητρότητα εγώ την αισθάνθηκα σε μεγαλύτερη ηλικία, στα 22-23, όταν ο Δημήτρης είχε μια πολύ δύσκολη εγχείρηση κι εκεί ταράχθηκα και συνειδητοποίησα ότι είμαι μητέρα. Μέχρι πριν τον ένιωθα σαν… παιχνιδάκι. Στα 15 μου έμεινα έγκυος και στα 16 γέννησα. Τότε ο πρώην σύζυγός μου με είχε κλέψει, είχαμε φύγει, μας βρήκε η αστυνομία… Εγώ τότε 15 κι εκείνος 19», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Παππά.

Η Χριστίνα Παππά μίλησε και για την “περιπέτεια” με το λαχείο. Έτσι, πριν μερικά χρόνια, χάρισε το λαχείο που είχε αγοράσει σε έναν φίλο της και εκείνος κέρδισε τότε δυο εκατομμύρια δραχμές. Αυτό, ήταν κάτι που της το είχε κρύψει για αρκετά χρόνια, αφού πήρε την απόφαση να της κάνει την αποκάλυψη πολύ αργότερα. Η Χριστίνα Παππά, εξήγησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως όταν έχει κάτι δεν θέλει να το κρατάει μόνο για εκείνη, αφού θέλει να κάνει τους φίλους της χαρούμενους. Μάλιστα, τόνισε ότι εκείνα τα χρόνια από το θέατρο έπαιρνε μισθό 60.000 δραχμές τον μήνα. Όταν της το αποκάλυψε, εκείνη το αντιμετώπισε με χιούμορ.

Τέλος, η Χριστίνα Παππά, μίλησε για τη δικαστική περιπέτεια που πέρασε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τα δύο τελευταία χρόνια εκείνη και ο μονάκριβος γιος της,  Δημήτρης.

Δείτε το video που ακολουθεί:

Χριστίνα Παππά: Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Χριστίνα Παππά γεννήθηκε το 1970 στο Βόλο όπου και μεγάλωσε αλλά ήρθε στην Αθήνα για να ακολουθήσει την καριέρα της ηθοποιού.Σπούδασε στη Δραματική σχολή της Ευγενίας Χατζίκου και παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στη Νέα Υόρκη με τη Linda Cressel. Έχει παίξει σε πολλές επιτυχίες στην Ελλάδα αλλά και την Ιταλία όπου έζησε για κάποια χρόνια. Ήταν επίσης μέλος της διεθνούς φήμης Ιταλικής θεατρικής ομάδας «Zelig».

Στην Ελλάδα, συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις όπως «Μια Κυριακή στη Νέα Υόρκη», «Ο πρωτάρης και η πρωτέζα», «Ο κουρέας της Ρηγίλης», «Ο κύριος της κυρίας υπουργού», «Μαίρη Μαίρη», «Ό,τι πείτε υπουργέ μου» κ.α.

Ακόμα, εμφανίστηκε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως «Η αγάπη της γάτας», «Άφρικα», «Λάμψη», «Καλημέρα ζωή», «Τμήμα ηθών», «Οι δρόμοι της πόλης», «Ανατομία ενός εγκλήματος», «Ζωή πατίνι», «Μπαμ… μπαμπάς και μπέμπα», και πολλές άλλες. Παρουσίαζε τις καθημερινές εκπομπές «Καυτές παραλίες» στον ΑΝΤ1 και «Μετά μεσημέρι» στην ΕΡΤ3. Τα τελευταία πέντε χρόνια συμμετείχε στις ιταλικές τηλεοπτικές σειρές «Incantesimo» (ΡΑΙ2), «Tisana Boom Boom» (ΡΑΙ2), και «Sotto Casa» (RAI1).

Επιχειρηματίας, ηθοποιός και πάνω απ’ όλα μητέρα ξέρει να συνδυάζει την καριέρα, με την κοινωνική ζωή αλλά και την ανατροφή του γιου της, ο οποίος παρότι 33 ετών η Χριστίνα τον βλέπει ακόμα σαν παιδί και δεν του χαλάει χατίρι. Της αρέσει να ξοδεύει χρήματα για να αποκτά αυτά που θέλει αλλά πάντα ξέρει το όριο της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις