Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Στην Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής και στο Πολυδένδρι ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής και στο Πολυδένδρι ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος

Τις Αχαρνές και το Πολυδένδρι επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Βλάχος.

Την Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής στο Ολυμπιακό Χωριό στις Αχαρνές επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Βλάχος και ενημερώθηκε από τον διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ταξίαρχο Εμμανουήλ Δασκαλάκη και τα στελέχη της για την κατάσταση που επικρατεί.

Μετά την επίσκεψη ο κ. Γ. Βλάχος προέβη στην εξής δήλωση:

«Από την αναλυτική ενημέρωση που είχα, διαπίστωσα από τη μια τις φιλότιμες προσπάθειες των ανδρών και γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας και από την άλλη τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό.

Ως αυριανή κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία θέτει ως προτεραιότητα την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας:

-καθιερώνοντας την ένστολη αστυνόμευση, πεζή και εποχούμενη, όλη την ημέρα,

-ενισχύοντας το θεσμό του αστυνομικού της γειτονιάς,

-ενδυναμώνοντας την ομάδα δίκυκλης αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ)

-θέτοντας τέλος στα κάθε είδους άβατα παντού στην Αττική.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εγγυάται το δικαίωμα κάθε πολίτη να νιώθει ασφαλής εκεί όπου ζει και εργάζεται».

Ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Βλάχος επισκέφθηκε το Πολυδένδρι και συναντήθηκε με πολίτες της ευρύτερης περιοχής. Στη συζήτηση τέθηκαν φλέγοντα θέματα της Βορειοανατολικής Αττικής όπως: χρήσεις γης, διόδια, κυκλοφοριακό, απομάκρυνση υπηρεσιών, ασφάλεια και αστυνόμευση της περιοχής, διαχείριση απορριμμάτων.

Ο κ. Βλάχος δεσμεύτηκε για τις προτεραιότητες της αυριανής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή. Ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Βλάχος επισκέφθηκε το Πολυδένδρι και συναντήθηκε με πολίτες της ευρύτερης περιοχής.

Στη συζήτηση τέθηκαν φλέγοντα θέματα της Βορειοανατολικής Αττικής όπως: χρήσεις γης, διόδια, κυκλοφοριακό, απομάκρυνση υπηρεσιών, ασφάλεια και αστυνόμευση της περιοχής, διαχείριση απορριμμάτων. Ο κ. Βλάχος δεσμεύτηκε για τις προτεραιότητες της αυριανής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις