Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σπύρος Μπιμπίλας: Λέει ότι είναι ίδιος ο Μέγας Αλέξανδρος και το αποδεικνύει… με φωτογραφία!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπύρος Μπιμπίλας: Λέει ότι είναι ίδιος ο Μέγας Αλέξανδρος και το αποδεικνύει… με φωτογραφία!

Σπύρος Μπιμπίλας: Η δήλωσή του στο Open προκάλεσε καζούρα, όμως έχει έτοιμη την απάντηση

Σπύρος Μπιμπίλας: Η ανελέητη καζούρα που προκάλεσε μια δήλωση του Σπύρου Μπιμπίλα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου εκνεύρισε τον ηθοποιό, που αποφάσισε να απαντήσει μέσω social media. Ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε πει ότι μοιάζει φυσιογνωμικά στον Μέγα Αλέξανδρο. Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός είχε αναφέρει σε ρεπόρτερ της εκπομπής τα εξής: «Η πολύ μακρινή μου καταγωγή είναι από την Χαλκιδική. Άσε που μοιάζω και με τον Μέγα Αλέξανδρο! Και όταν μου λένε ”έλα ρε συ, δεν είμαστε Έλληνες, έχουμε πρόσμιξη”, εγώ δεν έχω πρόσμιξη. Με είχαν καλέσει για μια αμερικανική ταινία, η οποία δεν γυρίστηκε τελικά, για να κάνω τον Μέγα Αλέξανδρο σε μικρή ηλικία. Είχαν βάλει το νόμισμα του Μέγα Αλέξανδρου με το προφίλ μου, είναι ακριβώς το ίδιο».

Η δήλωσή του αυτή προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια και ο ίδιος σε κείμενό του στο Facebook κάνει λόγο για γελοιοποίηση των όσων είπε. Μάλιστα δημοσιεύει και μια φωτογραφία που – κατά τον ίδιο – αποδεικνύει τους ισχυρισμούς του ότι, σε νεαρή ηλικία, το προφίλ του ήταν ίδιο με εκείνο των απεικονίσεων του μεγάλου στρατηλάτη. Στην ανάρτησή του αναφέρει: «Για όσους ψάχνουν και ψάχνονται μέσα στο γενικό επίπεδο πλάκας που επικρατεί να γελοιοποιήσουν την δήλωση που χαριτολογώντας έκανα στο Οpen στην ωραία εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, στέλνω αυτή την φώτο που φωτογράφισα από το αρχείο μου στα 25, περίπου το 82, τότε που με πρότειναν για τον ρόλο του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε μικρή ηλικία (υπεύθυνος τότε του γραφείου που μεσολαβούσε απο ελλ.πλευρας ηταν ο παραγωγός κ. Πισσανος απο οτι θυμάμαι).»

Σπύρος Μπιμπίλας: Τόσο αστείο είναι ένας Έλληνας να υπερηφανεύεται για την ελληνικότητά του;

Και συνεχίζει ο ηθοποιός, εμφανώς ενοχλημένος: «Τόσο πολυ αστειο φαινεται ενας Ελληνας να υπερηφανευεται για την Ελληνικότητα του κ την ομοιότητά του με προτομες αρχαικές κατι που απο παιδί κι ως τωρα μου λένε? Τόσο πολυ αισθανονται πολλοι οτι ειναι Τουρκοσποροι η Αρβανίτες η δεν ξερω κ γω τι αλλο; Και δεν απαξιωνω, αφου δεν ειμαι ρατσιστης ,τους αλλους λαους πουν μας κατεκτησαν κ μας κατεστρεψαν κ μας εκλεψαν κ δεν καταφεραν ομως με τίποτα να μας αφανίσουν κ κυριως να μας κανουν να χασουμε την γλωσσα μας..κατι που επαθαν οι Αιγυπτιοι.»

«Η θρησκεια αλλαξε η γλωσσα εμεινε..Αρα αισθανθειτε καποια υπερηφάνεια κι αφηστε πια την πλακα.. Ελλάς γελας Τραγελάς….σημ.σημειωση.. Την φωτο εχει τραβήξει ο σπουδαιος σκηνοθετης μου Γιωργος Μιχαηλίδης και ειναι απο την ιστορική παρασταση του Ανοιχτου Θεάτρου ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ του Σαιξπηρ», καταλήγει η ανάρτηση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις