Τροχαίο – Παραλιακή: Σε σοβαρή κατάσταση ο γιος του Πατέρα – Χτύπησε και ο εγγονός του Έβερτ

ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο – Παραλιακή: Σε σοβαρή κατάσταση ο γιος του Πατέρα – Χτύπησε και ο εγγονός του Έβερτ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τροχαίο - Παραλιακή: Ένας από τους τραυματίες είναι ο γιος του εφοπλιστή, Νίκου Πατέρα, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό.

12.06.2019 | 11:53

Τροχαίο – Παραλιακή: Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην παραλιακή, τα ξημερώματα της Τετάρτης με τον γιο του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα να τραυματίζεται σοβαρά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συνοδηγός του Διαμαντή Πατέρα ήταν ο εγγονός του Μιλτιάδη Έβερτ, γιος της Αλεξίας Έβερτ, Μιλτιάδης Γεώργιος Αλβέρτης, ο οποίος έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς, καθώς και ένας ακόμα 19χρονος. Το τροχαίο σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα, στην Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Αθήνα, έξω από το κέντρο Ποσειδώνιο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το Mini Cooper που οδηγούσε ο 19χρονος βγήκε εκτός πορείας και μπήκε στον παράδρομο. Σύμφωνα με μαρτυρίες έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα στην παραλιακή στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Ποσειδώνιου.  O οδηγός πιθανότατα έχασε τον έλεγχο του οχήματος, χτύπησε στις μπάρες και αναποδογύρισε. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος του Νίκου Πατέρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό. Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Πατέρας είναι Έλληνας πλοιοκτήτης και πρώην πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

Exit mobile version