Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καραμανλής – ράφτινγκ: Στον Βοϊδομάτη ο πρώην πρωθυπουργός (photos)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραμανλής – ράφτινγκ: Στον Βοϊδομάτη ο πρώην πρωθυπουργός (photos)

Καραμανλής - ράφτινγκ: Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν εμφανώς ευδιάθετος και διέσχισε τα νερά του ποταμού, ενώ δεν αρνήθηκε να βγάλει ακόμα και... selfie.

Καραμανλής – ράφτινγκ: Ράφτινγκ στα κρυστάλλινα νερά του Βοϊδομάτη ποταμού, στον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού Βίκου-Αώου στην Ήπειρο, έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, που βρίσκεται στην περιοχή για διακοπές πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Το ποτάμι της Ηπείρου, στα Ζαγοροχώρια, άλλωστε, προσφέρεται για μία πρώτη επαφή με το συναρπαστικό σπορ, αφού έχει μικρό βαθμό δυσκολίας. Η κατάβαση κινείται στον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού Βίκου-Αώου σε καταπράσινο περιβάλλον, ανάμεσα από αιωνόβια πλατάνια, σπηλιές, μοναστήρια του 16ου αιώνα και πέτρινα τοξωτά γεφύρια. Τα 6 χλμ. της διαδρομής κυλούν χωρίς ιδιαίτερες τεχνικές απαιτήσεις και δυσκολίες, ενώ η διαδρομή είναι ιδανική για αρχάριους που θέλουν να γνωρίσουν τη δραστηριότητα του rafting, χωρίς να έχουν προηγούμενη εμπειρία.

Η κατάβαση τερματίζει λίγο μετά το πέτρινο γεφύρι της Κλειδωνιάς και τους τεχνητούς καταρράκτες του, μπροστά από τη βάση της Trekking Hellas Ioannina, όπου υπάρχουν οργανωμένες εγκαταστάσεις με αποδυτήρια για να αλλάξετε. Ο Κώστας Καραμανλής και η παρέα του, διέσχισαν τα νερά του ποταμού τερματίζοντας μετά το πέτρινο γεφύρι της Κλειδωνιάς. Μαζί με τον Κώστα Καραμανλή ήταν και ο Λευτέρης Ζαγορίτης, πρώην γραμματέας της ΝΔ. Ο πρώην πρωθυπουργός, εμφανώς ευδιάθετος από την εμπειρία, δεν αρνήθηκε τις καθιερώμενες selfie, με τους υπευθύνους τους Γραφείου Εναλλακτικού Τουρισμού Zagori Outdoor Activities, που τον συνόδευσαν σε αυτήν την εξόρμηση στη μοναδική φύση της Κόνιτσας. Τις φωτογραφίες δημοσίευσε το protothema.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις