Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παπανώτας – Σεξ: Έκανα σεξ σε κεντρική λεωφόρο – Περνούσαν ταξί και φώναζαν το όνομά μου (vid)
LIFESTYLE

Παπανώτας – Σεξ: Έκανα σεξ σε κεντρική λεωφόρο – Περνούσαν ταξί και φώναζαν το όνομά μου (vid)

Παπανώτας - Σεξ: Η αστεία «εξομολόγηση» στον Θέμη Γεωργαντά

Παπανώτας – Σεξ: Όρεξη για μεγάλες αποκαλύψεις, που αφορούν ακόμα και το δημόσιο σεξ, είχε ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά. Με άκρως εξομολογητική διάθεση, ο γνωστός δημοσιογράφος δεν δίστασε στιγμή να απαντήσει με ειλικρίνεια και καυτές λεπτομέρειες στο σχετικό ερώτημα του παρουσιαστή του «After Dark» αποκαλύπτοντας ότι πράγματι έχει κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο και μάλιστα… με ακροατήριο. Ο Δημήτρης Παπανώτας περιέγραψε με λεπτομέρειες το περιστατικό εκείνο που αναμφίβολα έχει χαραχτεί στη μνήμη του, αφού είχε προκαλέσει και τις αντιδράσεις των περαστικών.

«Είχα σχέση με μια κοπέλα που ήταν κόρη γιατρού και είχαμε πάει σε κάτι κλαμπάκια στην Ανατολική Αττική. Είχαμε πάει με δύο αυτοκίνητα, με το δικό μου και το δικό της, βρεθήκαμε εκεί. Στον γυρισμό το ένα αυτοκίνητο ακολουθούσε το άλλο… Και εκεί στο Χαλάνδρι, πάνω στην κεντρική λεωφόρο, μου λέει “κατέβα οπωσδήποτε”. Κατέβηκα για το αποχαιρετιστήριο φιλί, το καληνύχτα, το οποίο δυστυχώς προχώρησε τόσο πολύ που περνούσαν ταξί και φωνάζανε “ρε Παπανώτα τι είναι αυτά;”. Με καταλάβανε, αν και ήταν 4-5 τα ξημερώματα και σαββατοκύριακο που δεν έχει και κόσμο».

Όσο για το πώς αισθάνθηκε με τόσα… βλέμματα πάνω του, ο Δημήτρης Παπανώτας εξήγησε ότι δεν ήταν και η καλύτερή του: «Αισθάνθηκα περίεργα. Όχι στην είσοδο της πολυκατοικίας, σε ένα πεζούλι εκεί. Ευτυχώς ήταν φαρδύ το πεζοδρόμιο» είπε χαρακτηριστικά, με τον Θέμη Γεωργαντά να ξεκαρδίζεται.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις