Μέγκι Ndrio: Οι ατάκες “φωτιά” συνεχίζονται – Μας λέει, πόσο καιρό έχει να κάνει σεξ

LIFESTYLE

Μέγκι Ndrio: Οι ατάκες “φωτιά” συνεχίζονται – Μας λέει, πόσο καιρό έχει να κάνει σεξ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μέγκι Ndrio: Για κάποιο λόγο, το πολυσυζητημένο μοντέλο που ακούει στο όνομα Μέγκι, μιλά για το κρεβάτι της.

10.06.2019 | 14:32

Μέγκι Ndrio: Σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή προχώρησε η Μέγκι Ντρίο. Το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM μίλησε στο Secret και μεταξύ άλλων είπε πως εδώ και τέσσερις μήνες δεν έχει κάνει σεξ. «Θεωρώ ότι οι άντρες με φοβούνται γιατί είμαι έντονος χαρακτήρας. Αυτό που θέλω εγώ από έναν άντρα είναι συναίσθημα και όχι υλικά αγαθά. Δυστυχώς, με την τεχνολογία και την εξέλιξη, έχουν χαθεί όμορφα πράγματα, όπως το φλερτ. Γενικά, είμαι μια γυναίκα που δεν χρειάζεται την επιβεβαίωση». «Έχω να κάνω σεξ τέσσερις μήνες, αλλά δεν με πειράζει. Έχω συνηθίσει τη μοναξιά, επειδή τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Κατά βάθος μου λείπει ένας άνθρωπος που θα μου βγάλει συναισθήματα όπως αγάπη, πάθος, τρυφερότητα και προστασία».

Η Μέγκι Ντριο μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», στο κανάλι του Alpha και ακόμα μια φορά, έσταξε το «φαρμάκι» για… όλες τις πρώην συμπαίκτριές της. «Κάθε μέρα δέχομαι ανήθικες προτάσεις στο Instagram, μου ζητάνε και τιμούλα. Δεν ασχολούμαι καν, ούτε θα κάτσω να πω δέχομαι 10 ανήθικες προτάσεις όπως κάνουν κάποιες από το Greece’s Next Top Model. Μου φάνηκε λίγο «γελοίο» που η Ξανθή βγήκε και είπε ότι έχει δεχτεί ανήθικη πρόταση. Νομίζω ότι όλες μας έχουμε δεχτεί ανήθικες προτάσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα το ανέφερα καν.

Το χρήμα δείχνει ένα Α΄επίπεδο στους άντρες γιατί όσοι έχουν ένα καλό οικονομικό επίδομα σημαίνει ότι έχουν περάσει από κάποιες φάσεις στη ζωή τους και έχουν εξελιχθεί και στο μυαλό τους. Οπότε από αυτή την άποψη, ναι, θα ήθελα ένα τέτοιο άντρα δίπλα μου. Από την άποψη του να μου προσφέρει, όχι, ο άντρας της ζωής μου είμαι εγώ. Δεν έχω μιλήσει με την Εύη, αλλά δεν έχω δει και τις μεγάλες καμπάνιες που κάνει. Δεν ξέρω τι έχει κάνει και τι όχι, ξέρω ότι αν κάνεις μεγάλες καμπάνιες ακούγεται αυτό. Οπότε περιμένω να δω αυτές τις δουλειές και όταν τις δω θα της πω συγχαρητήρια.

Δεν θα στεναχωρηθώ επειδή με έκανε block η Άννα Αμανατίδου. Απλά στεναχωριέμαι που ακούω ότι έχει ανοίξει ένα κανάλι στο youtube και αναφέρεται συνέχεια σε μένα. Εννοείται πως χρησιμοποιεί το όνομά μου για να ακουστεί και να κάνει το κομμάτι της. Δεν έχω καμία σχέση με την Ειρήνη Καζαριάν και δεν θα ήθελα να έχω στο μέλλον».

Μέγκι Ντρίο: “Είμαι δύο μέτρα ωραία κοπέλα, σπουδαγμένη! Να μην έχω κριτήρια στους άντρες”;

Το μοντέλο που συζητήθηκε πολύ μέσα στο ριάλιτι μόδας αποκάλυψε σε… άλλη εκπομπή πως δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος και όταν βρεθεί θα είναι πολύ αυστηρή μαζί του καθώς θα πρέπει να την αντέχει.

«Έχω συγκεντρωθεί στην καριέρα, δεν υπάρχει χρόνος για άντρες. Με φλερτάρουν, αλλά δυστυχώς όχι οι κατάλληλοι. Εννοείται πως έχω αυστηρά κριτήρια. Να μην έχω αυστηρά κριτήρια; Δύο μέτρα ωραία κοπέλα, σπουδαγμένη, να μην έχω κριτήρια κι εγώ; Εννοείται πως έχω κριτήρια. Θέλω έναν άντρα να με κρατάει… κεφάλι. Να μπορεί να με αντέχει, γιατί η καριέρα μου είναι δύσκολη, οι απαιτήσεις είναι δύσκολες, ταξιδεύω συχνά…Μου έχουν στείλει μηνύματα ότι θέλουν να γίνουν σκλάβοι μου, ότι θέλουν να κουβαλάνε απλά τα ψώνια μου…»

Exit mobile version