Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζώρτζογλου – Μαριόλα γάμος: Με «Ερωτόκριτο», δάκρυα και πολύ χορό παντρεύτηκε το ζευγάρι (pics-vids)
LIFESTYLE

Τζώρτζογλου – Μαριόλα γάμος: Με «Ερωτόκριτο», δάκρυα και πολύ χορό παντρεύτηκε το ζευγάρι (pics-vids)

Τζώρτζογλου - Μαριόλα γάμος: Μαριόλα και Τζώρτζογλου παντρεύτηκαν το απόγευμα στην Κρήτη σε μια τελετή που είχαν διοργανώσει με πολύ προσοχή και αγάπη.

Τζώρτζογλου – Μαριόλα γάμος: Ο Στράτος Τζώρτζογλου παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, στο γραφικό εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στον Ακρωτήρι Χανίων την εκλεκτή της καρδιάς του, Σοφία Μαριόλα. «Όλα είναι ένα». Mε αυτή τη φράση από την ασκητική του Καζαντζάκη ξεκίνησε να λέει για το γάμο του ο Στράτος Τζώρζογλου πριν λίγες μέρες. «Το νιώθω σαν ευλογία… Μακάρι αυτή η ευλογία του γάμου μας να μπορούσε να μοιραστεί σε όλους τους ανθρώπους. Πιστεύουμε σε ένα χαμένο θεό… Τον γάμο μας τον κάνουμε για αυτή την ευλογία και το χαμένο παιδικό όνειρο από την παιδική μας ψυχή… γιατί τελευταία έχει χαθεί όλο αυτό». Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η επί χρόνια φίλη του γαμπρού Βάνα Μπάρμπα αλλά και άλλοι 3 φίλοι τους ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης.

Η Σοφία ήταν πολύ όμορφη και σέξι μέσα στο νυφικό που σχεδίασε για εκείνη ο σχεδιαστής Βλάσης Χολέβας. Στα μαλλιά της φορούσε μια στέκα με swarovski! Το ζευγάρι ήταν χαρούμενο αλλά και συγκινημένο γι΄αυτή τη μοναδική στιγμή της ζωής τους, που περίμεναν με μεγάλη χαρά.

Ο Στράτος επέλεξε ένα λευκό κοστούμι δημιουργία του σχεδιαστής μόδας Νίκου Αποστολόπουλου. Για τις μπομπονιέρες τους επέλεξαν επίχρυσες καρδιές. Μία σφυρήλατη και επιχρυσωμένη καρδιά με τα ονόματα τους, δεμένη επάνω σε ένα όμορφο λευκό κορδόνι είναι το δώρο τους για τους αγαπημένους τους καλεσμένους. Την μπομπονιέρα συνοδεύει ένα ευχαριστήριο καρτελάκι με την φωτογραφία των μελλόνυμφων και μία μαντινάδα.

Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε κρητικό γλέντι στην παραλία όπου έγινε και η πρόταση γάμου πριν από λίγο καιρό. Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Βάνα Μπάρμπα απήγγειλαν αποσπάσματα από τον «Ερωτόκριτο» ενώ ξεσήκωσε τους πάντες να χορέψουν ο Μανώλης Κονταρός με τους μουσικούς του. Ο μάγος και ταχυδαχτυλουργός Γιώργος Ζάκρης ανέλαβε να διασκεδάσει τους καλεσμένους με τα κόλπα του.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου σε συνέντευξή του στο Πρω1νό πριν από μερικές μέρες είχε πει για τη γυναίκα της ζωής του: «Ο γάμος θα γίνει στην παραλία του Ζορμπά. Πήρα την απόφαση να ξαναπαντρευτώ γιατί όταν μπορέσει κάποιος να θέλει να ξαναγεννηθεί και να του ξυπνήσει κάποιος τη διάθεση να είναι δημιουργικός αυτή είναι η ουσία. Η Σοφία με κάνει να θέλω να είμαι η
καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Η αγνότητα που έχει είναι κάτι που με συγκινεί γιατί συνδυάζεται με ομορφιά και με καλό μυαλό».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα χορεύουν συρτάκι στο γαμήλιο γλέντι

Photos, videos: T-Life, Flashnews

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις