Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βίκυ Φλέσσα – “Στα Άκρα”: Επιστρέφει στην ΕΡΤ και δέχεται τις ύβρεις του Πολάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βίκυ Φλέσσα – “Στα Άκρα”: Επιστρέφει στην ΕΡΤ και δέχεται τις ύβρεις του Πολάκη

Βίκυ Φλέσσα - "Στα Άκρα": Η δημοσιογράφος δεν κατάφερε να εκλεγεί ευρωβουλευτής και επιστρέφει στην ιστορική πλέον εκπομπή.

Βίκυ Φλέσσα – “Στα Άκρα”: Η παρουσιάστρια της δημόσιας τηλεόρασης, Βίκυ Φλέσσα, με ανάρτησή της στο Facebook ανακοίνωσε την επιστροφή της στην ΕΡΤ 2, αφού ως υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ δεν κατάφερε να εκλεγεί. «Κάνοντας μία στροφή 180 μοιρών επιστρέφω εκεί, όπου ευρισκόμουν από το 2002 έως τις 10 Απριλίου 2019, στην εκπομπή μου “Στα Άκρα”» έγραψε. Η ανάρτηση της παρουσιάστριας και το γεγονός ότι επιστρέφει στην ΕΡΤ ήταν αρκετά για να κάνουν τον Παύλο Πολάκη να εξαπολύσει επίθεση εναντίον της, με εμπάθεια, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει κάθε φορά που κάτι δεν του αρέσει.

«Γιατί κυρία μου γυρνάτε εκεί που λοιδωρούσατε ως Πράβντα του Συριζα;; Μέχρι εκεί φτάνει ο νεοφιλελευθερισμός σας και η πίστη στην ιδιωτική οικονομία και τον «υγιή ανταγωνισμό των αρίστων»;;; Γιατί δεν πάτε στον Σκάι να αναδείξετε τα συγκριτικά σας πλεονεκτήματα στη μάχη κατά των «Μαδούρων»;;;;; Τελικά εσείς οι θιασώτες της ελεύθερης οικονομίας είστε οι πιο κρατικοδίαιτοι», έγραψε ο κ. Πολάκης, ποστάροντας και σχετικό δημοσίευμα.

Βίκυ Φλέσσα: Το ευχαριστήριο μήνυμά της

Η γνωστή δημοσιογράφος, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους την ψήφισαν στις Ευρωεκλογές, δημοσίευσε ένα μήνυμα στο προσωπικό της λογαριασμός στο Facebook, στο οποίο γνωστοποίησε επίσης την επιστροφή της στην δημόσια τηλεόραση. Στο μήνυμά της, αφού ενημερώνει πως η εκπομπή «Στα Άκρα» θα προβάλλεται έως τέλος Ιουνίου, στη συνέχεια αναφέρεται στην υποψηφιότητά της, σημειώνοντας πως «με καταμετρημένο έως τις 3/6/2019 το 73,34% των εκλογικών τμημάτων (16.629 εκλογικά τμήματα από τα 22.675) σε ό,τι αφορά στην ενσωμάτωση σταυρών η υποψηφιότητά μου για την Ευρωβουλή έχει συγκεντρώσει 114.719 ψήφους και αναμένεται με αναγωγή στο 100% να προσεγγίσει τις 156.400 ψήφους. Κατετάγην 10η, ήτοι 2η επιλαχούσα».

«Χαίρομαι που συμμετείχα με τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια η χώρα να αλλάξει ρότα και καπετάνιο. Ο ενωτικός λόγος του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται τώρα η Ελλάδα, για να κάνει ένα άλμα προς το μέλλον, κερδίζοντας τον χαμένο χρόνο. Είμαι πλήρως συντεταγμένη στην προσπάθεια- παρότι αδυνατώ να συμμετάσχω και στις εθνικές εκλογές- και παραμένω πάντοτε στη διάθεση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να αλλάξει τη χώρα μας, διότι αξίζουμε οι Ελληνίδες και οι Έλληνες μία καλύτερη πατρίδα», καταλήγει η Βίκυ Φλέσσα.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Βίκυς Φλέσσα:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις