Βάνα Μπάρμπα υποψήφια: Το ΚΙΝΑΛ, τα guts της Φώφης και η ελπίδα για τις εκλογές

LIFESTYLE

Βάνα Μπάρμπα υποψήφια: Το ΚΙΝΑΛ, τα guts της Φώφης και η ελπίδα για τις εκλογές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Βάνα Μπάρμπα υποψήφια: Η Βάνα Μπάρμπα, μία από τις πιο ωραίες και δραστήριες γυναίκες, "δοκιμάζεται" με το ΚΙΝΑΛ.

08.06.2019 | 14:07

Βάνα Μπάρμπα υποψήφια: Η Βάνα Μπάρμπα είναι έτοιμη να κατέβει στις εθνικές εκλογές με το ΚΙΝΑΛ, όπως αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή.  «Μου έγινε μια πρόταση από το ΚΙΝΑΛ, από το ΠΑΣΟΚ. Για μένα είναι ένα κόμμα της καρδιάς εδώ και πολλά χρόνια. Ο λόγος που με κάνει να θέλω να συμπράξω είναι γιατί πρόεδρος είναι γυναίκα. Θεωρώ ότι οι γυναίκες στην πολιτική, στην Ελλάδα, στην πατρίδα μας, παίζουν πολύ μικρό ρόλο. Είναι τρομερό να είναι μόνο 5%. Ανδροκρατούμενο τελείως το πολιτικό τοπίο του τόπου…», είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο OPEN.

Η Βάνα Μπάρμπα έκανε και μια υπαινικτική αναφορά στην αποπομπή του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ, παίρνοντας το μέρος της Φώφη Γεννηματά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κι επειδή θεωρώ ότι είναι μία γυναίκα που έχει και τα guts, είδαμε και τελευταία τις αποφάσεις της… Μ’ αρέσει, θέλω να συμπράξω»! Σε ραδιοφωνική της εκπομπή, αποκάλυψε και τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να κατέβει με το ΚΙΝΑΛ υποψήφια στις εθνικές εκλογές.

Η γνωστή ηθοποιός που θα είναι υποψήφια στον νότιο τομέα είπε ότι είναι μεγάλη χαρά και τιμή καθώς, όπως είπε, εκτιμά τη Φώφη Γεννηματά την οποία χαρακτήρισε άνθρωπο με ήθος, και πρόσθεσε ότι είναι μια γυναίκα που κάνει σοβαρό αγώνα στην πολιτική σκηνή του τόπου. “Ο κόσμος πρέπει να λειτουργήσει ενάντια στον διπολισμό”, είπε η κ. Μπάρμπα στο ραδιόφωνο News 24/7. Συμπλήρωσε ότι στις ευρωεκλογές οι πολίτες ψήφισαν τιμωρητικά. Εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι ψηφοφόροι θα σκεφτούν διαφορετικά στις εθνικές εκλογές και όπως τόνισε “κάποιοι ίσως να έρθουν και με εμάς, που το κέντρο έχει αρμονία και σοβαρότητα. Έκανε λάθη αλλά πάντα υπάρχει μια νέα αρχή”.

Κατά την εκτίμησή της στις επερχόμενες εκλογές, “θα δούμε άλλα νούμερα, όλοι θα είναι πιο σοβαροί γιατί διακυβεύεται το μέλλον μας“. Το ΚΙΝΑΛ είπε έχει εξαιρετικά στελέχη, σημείωσε, ενώ για τον Ευάγγελο Βενιζέλο είπε ότι είναι ένα σπουδαίο κεφάλαιο στην κοινοβουλευτική και πολιτική ζωή του τόπου, ωστόσο ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να κάνει τη δική του επιλογή, για την οποία θα κριθεί. Σε ότι αφορά τις μετεκλογικές συνεργασίες τάχθηκε υπέρ, αλλά έσπευσε να διευκρινίσει ότι το τι θα γίνει είναι απόφαση των αρχηγών.

Exit mobile version