Μάρθα Κουτουμάνου: Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μιλά για τη διαμάχη με την αδερφή της (vid)

LIFESTYLE

Μάρθα Κουτουμάνου: Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μιλά για τη διαμάχη με την αδερφή της (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μάρθα Κουτουμάνου: Μετά τα όσα δήλωσε ο πατέρας της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Μαρία Ελένη έδωσε τη δική της εκδοχή.

07.06.2019 | 09:25

Μάρθα Κουτουμάνου: Συνέντευξη έδωσε η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου το πρωί της Πέμπτης «Στη Φωλιά των Κου Κου». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη κόντρα με την ετεροθαλή αδερφή της Μάρθα Κουτουμάνου, για τα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία. Η ίδια στις δηλώσεις τόνισε, πως «οι κατηγορίες είναι πολύ άσχημες, τα ψέματα είναι πάρα πολλά και υπάρχουν και αποδείξεις ότι είναι ψέματα». Συγκεκριμένα, η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου είπε χαρακτηριστικά: «Είναι λίγο νωρίς να μιλήσω. Προτιμώ να μιλάνε άλλοι τώρα και να πάθουν τρικλοποδιές άλλοι. Οι κατηγορίες είναι πολύ άσχημες, τα ψέματα είναι πάρα πολλά και υπάρχουν και αποδείξεις ότι είναι ψέματα. Καλώς ή κακώς επειδή στην οικογένειά μου είμαστε δημόσια πρόσωπα, κάτι μικρό, που μπορεί σε μια άλλη οικογένεια να μείνει μεταξύ τους και να το ξέρουν 5 – 10 άνθρωποι, σε εμάς το μαθαίνει όλη η χώρα. Λάθος, γιατί ακούει λάθος ανθρώπους να βγαίνουν να μιλάνε.

Εγώ δεν αρνούμαι τα εξώδικα, δεν αρνούμαι τα ασφαλιστικά μέτρα που έχω κάνει, αλλά ο λόγος που έχουν γίνει όλα αυτά και γιατί ξεκίνησαν όλα, θα τα πω την κατάλληλη στιγμή. Αυτή τη στιγμή εγώ δεν θα κάνω δικαστήριο για να κιτρινίσω ή να πω για κάθε πράγμα που με κατηγορεί η αδερφή μου και όλοι αυτοί που βγαίνουν στην τηλεόραση και λένε διάφορα. Τα πράγματα είναι απλά. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, γιατί είναι χωρισμένα μισά – μισά. Τα υπόλοιπα θα φανούν.

Επαναλαμβάνω κάτι που έχω ξαναπεί, δεν φτύνω εκεί που με στηρίζουν. Όταν φεύγει κάποιος άνθρωπος από μία οικογένεια, αλλάζουν οι ισορροπίες, πόσο μάλλον όταν φεύγει μία μάνα, διαλύονται τα πάντα. Εμένα μου αρέσει όταν διαλύονται τα πάντα γιατί τα ξαναφτιάχνει ο καθένας μόνος του από την αρχή. Δεν μπορείς πια να είσαι σε μια ηλικία και να στηρίζεσαι στα φτερά της μάνας σου ή να στηρίζεσαι στις πατερίτσες κάποιου άλλου που σου προσφέρει οικονομική βοήθεια.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μετά τη διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στη Μάρθα Κουτουμάνου και στην κόρη του Μαρία: Ελένη για την περιουσία της Ζωής Λάσκαρη βγήκε στην εκπομπή «Μαζί σου» για να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει.

«Η συμπεριφορά μας προς τη Μάρθα, μετά τον θάνατο της Ζωής, δεν άλλαξε ποτέ. Τα πράγματα της Ζωής μοιράστηκαν ενώπιόν μου, ηρεμότατα και ωραιότατα. Η καθεμία επέλεξε τι ήθελε να πάρει… Η κυρία που μίλησε χθες στην εκπομπή σας είναι όντως συγγενικό πρόσωπο, αλλά δεν είχε ανάμειξη ποτέ στα οικογενειακά μας θέματα.
Τη Μάρθα και την κόρη της, τη Ζένια, τα μεγάλωσα σαν παιδιά μου, γιατί τα αγαπούσα και τα αγαπώ… Το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη ήταν στόχος να πωληθεί ή να μισθωθεί. Θα έμενε λίγο καιρό η Μάρθα, αλλά εκείνη αποφάσισε να μείνει στο σπίτι. Επί δύο χρόνια ολόκληρα αρνείται να δώσει τα κλειδιά στην Μαρία Ελένη που πήγε γι’ αυτό στο δικαστήριο… Δεν υπάρχουν χρυσές λίρες, όλα αυτά είναι αποκυήματα φαντασίας.

Η Μάθρα δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για το θέατρο, η Μαρία Ελένη το παρακολουθούσε… Η Ζωή είχε ένα μικρό διαμέρισμα που ανήκει κι αυτό στα δύο κορίτσια. Η Μαρία Ελένη πήρε την πρωτοβουλία να εγκατασταθεί εκεί η Ζένια, για να είναι στο κέντρο… Ελπίζω να επιτευχθεί ο στόχος που εξυπηρετεί και τις δύο χωρίς καθυστέρηση».

Το βίντεο προβλήθηκε και στο Πρωινό, με την Φαίη Σκορδά να στέκεται σε δύο πράγματα που είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Το ρήμα «φιλοξενούσα» που ανέφερε για τη Μάρθα Κουτουμάνου και τη Ζένια ως προς την διαμονή τους στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, αλλά και το σχόλιο ότι δεν προσέφερε ποτέ οικονομικά, είναι σίγουρα πράγματα που έπρεπε να μείνουν εντός της οικογένειας. 

Exit mobile version