Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΟΚ – Κουλούρης: Δεν παίρνει άλλο φορ, πουλάει Κουλούρη ο «Δικέφαλος»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ – Κουλούρης: Δεν παίρνει άλλο φορ, πουλάει Κουλούρη ο «Δικέφαλος»

ΠΑΟΚ - Κουλούρης: Η νέα χρονιά θα χτιστεί γύρω από τον Τσούμπα Άκπομ

ΠΑΟΚ – Κουλούρης: Δύσκολα θα συνεχίσει ο Ευθύμης Κουλούρης στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αν έρθει μια καλή πρόταση για τον παίκτη, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πουληθεί. Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο θεωρούν ότι ο Έλληνας επιθετικός, που τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε δανεικός στον Ατρόμητο και μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με την ομάδα του Περιστερίου, έπιασε limit up και ήδη αναζητούν μία καλή πρόταση για να τον παραχωρήσουν.

Η νέα χρονιά θα χτιστεί και θα βασιστεί γύρω από τον Τσούμπα Άκπομ, αφού η σχετική εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου έγινε δεκτή από τη διοίκηση. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» εκτιμούν πολύ δυνατότητες του Άγγλου επιθετικού, ο οποίος μπορεί να αποκτήσει μεταπωλητική αξία ανάλογη με εκείνη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Από την άλλη μεριά στον Δικέφαλο εκτός από την περίπτωση του Άκπομ εκτιμούν ιδιαίτερα τις ικανότητες και του Σφιντέρσκι. O Ρουμάνος ψάχνει για έναν παίκτη που θα πλαισιώσει τους δύο επιθετικούς και για αυτό τον λόγο είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής ακόμα και του Νίκου Καρέλη.

Στη Θεσσαλονίκη ο Σοάρες για τον ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε λίγο μετά τις 17:30 o 26χρονος Βραζιλιάνος μπακ, Ροντρίγκο Σοάρες, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ. Ο Ροντρίγκο έδειξε ευδιάθετος κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ωστόσο, δεν έκανε δηλώσεις αφού αναχώρησε άμεσα προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, θα περάσει το πρώτο κομμάτι των ιατρικών εξετάσεων σήμερα και την Παρασκευή, όπου θα ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασία με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις