Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γεωργούλης ΣΥΡΙΖΑ: “Τρελός” στο Ευρωκοινοβούλιο – Μπήκε με την κάμερα, πετούσε από χαρά (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργούλης ΣΥΡΙΖΑ: “Τρελός” στο Ευρωκοινοβούλιο – Μπήκε με την κάμερα, πετούσε από χαρά (vid)

Γεωργούλης ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αλέξης Γεωργούλης κατάφερε να κερδίσει την ψήφο του κόσμου στις Ευρωεκλογές και πήρε μία από τις έδρες που κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Γεωργούλης ΣΥΡΙΖΑ: Τρελός από τη χαρά του είναι ο Αλέξης Γεωργούλης, που από τα… στούντιο βρίσκεται σε ολόκληρο Ευρωκοινοβούλιο. Ο ηθοποιός κατάφερε να εκλεγεί ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και με το που πάτησε Βρυξέλλες κατέγραψε σε κάμερα τις πρώτες του στιγμές και τις ανέβασε (εννοείται) στον λογαριασμό του στο Instagram.  Οι followers του είχαν την ευκαιρία να δουν την προσγείωσή του στη βελγική πρωτεύουσα, τα πρώτα του βήματα στο ευρωκοινοβούλιο αλλά και τα σχόλια του ηθοποιού για τον καιρό. Σε ένα βίντεο, έχει έναν φίλο του που ζει στις Βρυξέλλες και του έδειξε πού πίνουν καφέ στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο Αλέξης Γεωργούλης προσπέρασε πέντε πρώην υπουργούς, έναν βουλευτή, μία ευρωβουλευτή, πολλά επιφανή στελέχη και βεβαίως τη Ραλλία Χρηστίδου, στη μάχη του σταυρού στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο γνωστός ηθοποιός, έπιασε 120.330 σταυρούς και ήταν ο μοναδικός celebrity που βγήκε νικητής στις Ευρωεκλογές. H εκλογή του δεν αποτέλεσε έκπληξη, με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, όμως έχει ενδιαφέρον το πώς τα κατάφερε. Για την ακρίβεια βρέθηκε στην πέμπτη θέση, πάνω στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, από έμπειρους πολιτικούς. Τα βαριά ονόματα που κέρδισε ο κ. Γεωργούλης είναι ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής (8ος), ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης (9ος), οι πρώην υπουργοί Γιάννης Μουζάλας (7ος), Λυδία Κονιόρδου (13η), Θεοδόσης Πελεγρίνης (24ος) και Φωτεινή Σκοπούλη (38η).

Ξεπέρασε επίσης σε σταυρούς την νυν ευρωβουλευτή του κόμματος Κατερίνα Κούνεβα (10η), αλλά και τον Πέτρο Κόκκαλη. Ο κ. Γεωργούλης εξαφάνισε και βαριά στελέχη του κόμματος, όπως ο Πάνος Λάμπρου (22ος) κ.α. Πάντως την προηγούμενη φορά που είχε κερδίσει την ψήφο των πολιτών, ως δημοτικός σύμβουλος στη Λάρισα, δεν περνούσε καν… έξω από το συμβούλιο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί θέμα και να αναγκαστεί να παραιτηθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις