Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ετεοκλής Παύλου: Πανευτυχής σύζυγος – “Είχα πάρα πολύ άγχος όταν της έκανα την πρόταση” (vid)
LIFESTYLE

Ετεοκλής Παύλου: Πανευτυχής σύζυγος – “Είχα πάρα πολύ άγχος όταν της έκανα την πρόταση” (vid)

Ετεοκλής Παύλου: Πλέει σε πελάγη ευτυχίας, περιμένοντας μαζί με την Ελένη Χατζίδου να κρατήσουν αγκαλιά το μωράκι τους.

Ετεοκλής Παύλου: Τον πραγματικά αξιοζήλευτο έρωτά τους σφράγισαν με πολιτικό γάμο στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μοσχάτου, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του, λίγο καιρό πριν κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι. Βεβαίως μετά τη γέννηση της κορούλας τους θα παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο. Η γνωστή τραγουδίστρια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ.

Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν σε αυτό το ευτυχές γεγονός και έδωσαν τις πιο θερμές τους ευχές στους νιόπαντρους. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου μέσα και έξω από το Πολιτιστικό κέντρο. Η εγκυμονούσα νύφη φόρεσε ένα ροζ μίνι φόρεμα με λευκές γόβες ενώ ο γαμπρός άσπρο πουκάμισο, μπεζ γιλέκο και μπλε παντελόνι.  Με την ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους οι δυο τους μίλησαν στους δημοσιογράφους και μοιράστηκαν τη χαρά τους.

Ετεοκλής Παύλου:  Είχα το άγχος αν θα μου πει ναι ή όχι

«Ήταν γρήγορο. Έχουμε και τον θρησκευτικό γάμο μετά. Πολύ ωραία στιγμή, οι φίλοι μας κοντά μας. Γεννάω μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου, κοριτσάκι. Την μικρούλα θα την πούμε Μελίτα – Δήμητρα. Ταξίδι…. λίγα πράγματα. Τώρα αρχίζω και βαραίνω και δεν είμαι για πολλά. Κλωτσάει το μωρό», δήλωσε η Ελένη Χατζίδου.

Ο Ετεοκλής Παύλου, από την πλευρά του, είπε τα εξής: «Περιμέναμε πώς και πώς για να παντρευτούμε. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, πολύ χαρούμενοι! Τα καλύτερα έρχονται. Η πρόταση γάμου έγινε στο μέρος που γνωριστήκαμε, εκεί της έδωσα και το δαχτυλίδι. Είχα πάρα πολύ άγχος. Σε μια παραλία. Είχα το άγχος αν θα μου πει ναι ή όχι».

Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μία φωτογραφία με τη γαμήλια τούρτα της και συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα τρυφερό μήνυμα:

«Πραγματικά τόση ευτυχία δε μπορούσα να τη φανταστώ… Δεν τολμούσα καν να ονειρευτώ έναν τόσο υπέροχο άντρα, με τόσες αρετές που τολμάει να εκφράζει τα αισθήματα του χωρίς κανένα δισταγμό! Ευχαριστώ όλους τους αδελφικούς φίλους κ συγγενείς που ήταν κοντά μας αλλά κ αυτούς που ξέρω ότι θέλανε. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φωτογράφους-δημοσιογράφους που ήρθανε στο πολιτιστικό κέντρο μοσχάτου κ ζητάω προσωπικά συγνώμη που δεν απάντησα στα τηλεφωνήματα κ στα μηνύματα σας, παρόλα αυτά δε θα μπορούσα ποτέ να μη χαμογελάσω στους φακούς σας κ να μη σας πούμε δυο λόγια αφού κάνατε τον κόπο. Ανυπομονούμε για τη μπέμπα, ευχαριστούμε για τις ευχές όλους σας κ ευχόμαστε σε σας μόνο χαρές απ αυτές που δεν πάει καν το μυαλό σας #justmarried».

Ετεοκλής Παύλου: Η πρόταση γάμου στην Ελένη Χατζίδου

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις