Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εθνικές εκλογές 2019: Υποψήφια η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου (vid)
LIFESTYLE

Εθνικές εκλογές 2019: Υποψήφια η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου (vid)

Εθνικές εκλογές 2019: Η ηθοποιός αποκάλυψε την υποψηφιότητα της ως βουλευτής στις ερχόμενες εθνικές εκλογές με το ΚΙΝ.ΑΛ.

Εθνικές εκλογές 2019: Υποψήφια στις εθνικές εκλογές 2019 με το ΚΙΝΑΛ θα είναι η Σοφία Μουτίδου. Η γνωστή ηθοποιός, καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε την απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι νιώθει ελαφρά προδομένη από την αριστερά από την οποία προέρχεται.

«Εγώ μια ζωή ζωηρή ήμουν, ποτέ δεν περιορίστηκα στα προσωπικά μου. Πάντα μου άρεσε η ενασχόληση με τα κοινά», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Μουτίδου για την απόφασή της να κατέβει στις εθνικές εκλογές. «Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι προχθές έκανα μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη και τους λέω «Να ξέρετε ότι σε λίγο καιρό θα ξεκινήσω και την εκστρατεία μου γιατί είμαι υποψηφία βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης» και μου λένε: Αχ, Σοφία εάν έβαζες θα έβγαινες, δεν με πίστευε ο κόσμος», συμπλήρωσε. «Ο κόσμος με ξέρει έχω ένα μεγάλο αβαντάζ, όμως δεν ξέρει ότι κατεβαίνω και έτσι σε 20 μέρες πρέπει όλοι να πληροφορηθούν ότι κατεβαίνω», κατέληξε η Σοφία Μουτίδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις