Απόδραση – Μεταγωγών: Τέσσερις κρατούμενοι πήραν όπλα και περιπολικό από αστυνομικούς

ΕΛΛΑΔΑ

Απόδραση – Μεταγωγών: Τέσσερις κρατούμενοι πήραν όπλα και περιπολικό από αστυνομικούς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Απόδραση - Μεταγωγών: Με κινηματογραφικό τρόπο δραπέτευσαν από τη διεύθυνση Μεταγωγών τέσσερις Αλβανοί κρατούμενοι.

03.06.2019 | 09:20

Απόδραση – Μεταγωγών: Με κινηματογραφικό τρόπο έγινε η απόδραση τεσσάρων κρατούμενων στο Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οι δύο Αλβανοί και οι δύο Γεωργιανοί (άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως και οι τέσσερις είναι αλβανικής καταγωγής) που βρίσκονταν στο Μεταγωγών επειδή είχαν πρωταγωνιστήσει σε επεισόδια στις φυλακές Κορυδαλλού, φώναξαν τον φρουρό στο κελί τους. Ο ένας απ’ αυτούς προσποιήθηκε πρόβλημα υγείας κι άρχισε να φωνάζει για πόνους στην κοιλιά. Έτσι, ο φρουρός αναγκάστηκε να πλησιάσει και εκείνοι του άρπαξαν το όπλο απειλώντας τον με μαχαίρι.

Οι κρατούμενοι τον κλείδωσαν στο κελί και ακινητοποίησαν τους υπόλοιπους αστυνομικούς. Όταν έφτασαν στο ισόγειο, οι δύο Αλβανοί και οι δύο Γεωργιανοί που έχουν απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις κλοπών και ληστειών, απείλησαν και τον εξωτερικό φρουρό από τον οποίο πήραν, επίσης, το όπλο του. Οι τέσσερις κρατούμενοι, κατά πληροφορίες, κατάφεραν να πάρουν και ένα περιπολικό το οποίο παράτησαν λίγα εκατοντάδες μέτρα μακρύτερα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ενώ σηκώθηκε μέχρι και ελικόπτερο της αστυνομίας για να συμμετάσχει στις έρευνες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός με τους τέσσερις, πλέον, δραπέτες να διαφεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Λίγο πριν τις 7:30, συνελήφθη ο ένας από τους τέσσερις δραπέτες.

 

Exit mobile version