Εθνικές εκλογές 2019: Αντιδράσεις για τη δήλωση του Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εθνικές εκλογές 2019: Αντιδράσεις για τη δήλωση του Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Εθνικές εκλογές 2019: Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του υποψήφιου με τη Νέα Δημοκρατία για τις βουλευτικές εκλογές, Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη.

02.06.2019 | 08:41

Εθνικές εκλογές 2019: Αντιδράσεις έχουν προκληθεί τόσο στα social media όσο και σε πολιτικό επίπεδο από τις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη. Σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης ανέφερε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευελπιστεί να είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και πρέπει να το αποδείξουμε όλοι μας με τη στάση μας. Υπάρχει και η σύμβαση της Γενεύης, η οποία προβλέπει ανθρωπιστική μεταχείριση των αιχμαλώτων των πολέμων, είτε των πραγματικών, είτε των πολιτικών».

Με βάση την συγκεκριμένη αναφορά η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου σχολίασε με tweet: » Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αποκαλεί τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ «αιχμαλώτους πολέμου» αλλά μας «καθησυχάζει»ότι θα …σεβαστεί τη Σύμβαση της Γενεύης! Παρά τις εντολές για σεμνότητα και μετριοπάθεια, δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο».

Τι απαντά ο Αριστοτέλης Αιβαλιώτης

Με αναρτησή του στο facebook ο κ. Αιβαλιώτης αναφέρει ότι διαστρεβλώθηκαν τα λεγόμενά του και ότι έκανε χιούμορ… και παραθέτει και το βίντεο. Γράφει: «Το βίντεο του Attica Tv που έγινε θέμα καθώς διεστράφη μια χιουμοριστική μου ατάκα (με στροφή 180 μοιρών) και έγινε μαύρη προπαγάνδα εναντίον μου από το ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι και η Σβίγγου ασχολήθηκε μαζί μου…»

Για τους καλοπροαίρετους.

Ανάλογη ήταν και η αντίδραση του Δημήτρη Παπαδημούλη, ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Στον λογαριασμό του στο Twitter, o Δημήτρης Παπαδημούλης έγραψε:

«Ο Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αριστοτέλης Αιβαλιώτης, πρώην  στέλεχος της Μαοϊκής ΠΠΣΠ, απειλεί: “Θα σας συμπεριφερθούμε όπως στους αιχμαλώτους πολέμου”. Το δήθεν ήπιο στυλ του @kmitsotakis, είναι μια μάσκα υποκρισίας. Θα τον διαγράψουν κι αυτόν ή όλα καλά;».

Exit mobile version