Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Επαναληπτικές εκλογές 2019: Ο Τσίπρας στο Σύνταγμα – «Πρέπει να ξέρεις και να χάνεις στη ζωή»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επαναληπτικές εκλογές 2019: Ο Τσίπρας στο Σύνταγμα – «Πρέπει να ξέρεις και να χάνεις στη ζωή»

Επαναληπτικές εκλογές 2019: Συγχαίροντας όλους όσοι επικράτησαν στο β' γύρο, ο Αλέξης Τσίπρας τους ζήτησε την επόμενη τετραετία να κάνουν καλύτερες πόλεις, περιφέρειες και κοινωνίες.

Επαναληπτικές εκλογές 2019: Στο Σύνταγμα και στα εκλογικά περίπτερα των ηττημένων Δούρου και Ηλιόπουλου, μετέβη ο Αλέξης Τσίπρας μετά το αποτέλεσμα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Σε ένα κλίμα στενάχωρο λόγω των αποτελεσμάτων σε όλη την Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε με την ηττημένη στην Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου και τον επίσης ηττημένο στον δήμο Αθηναίων, Νάσο Ηλιόπουλο αλλά και με ορισμένα στελέχη που ήταν εκεί, όπως ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο υπ. ΨΗΠΤΕ Ν. Παππάς και η βουλευτής Αν. Καββαδία.

Σε δηλώσεις του ο κ .Τσίπρας είπε ότι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ «έδωσαν μια μάχη υπερασπίστηκαν τις ιδέες τους με δυναμισμό και αξιοπρέπεια». Και σχολίασε για το αποτέλεσμα: «Στην πολιτική αλλά και στη ζωή είναι σημαντικό να ξέρεις να κερδίζεις αλλά και να χάνεις. Να σηκώνεσαι πάλι όρθιος και να παλεύεις». Συγχαίροντας όλους όσοι επικράτησαν στο β’ γύρο, δημάρχους και περιφερειάρχες, είτε προέρχονταν από τον ΣΥΡΙΖΑ είτε όχι, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τους ζήτησε την επόμενη τετραετία να κάνουν καλύτερες πόλεις, περιφέρειες και τοπικές κοινωνίες, εκμεταλλευόμενοι το νέο θεσμικό καθεστώς.

Κλείνοντας δε, τη δήλωσή του, τόνισε πως από αύριο στον ΣΥΡΙΖΑ, «ενώνουμε δυνάμεις για τη μάχη των μαχών, τις εθνικές εκλογές». Ο κ. Τσίπρας, τέλος, χαιρέτησε όλους τους εθελοντές και τους υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους που βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος και συνεχάρη τους νικητές της αποψινής βραδιάς.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις