Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες: Ραγίζει καρδιές ο 11χρονος γιος του

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες: Ραγίζει καρδιές ο 11χρονος γιος του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες: Ο μικρός, καρπός του αδικοχαμένου Ρέγιες από τον πρώτο του γάμο, αποχαιρέτησε τον μπαμπά του με ένα σπαρακτικό μήνυμα μέσω Instagram.

02.06.2019 | 14:00

Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες: Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες έριξε σε πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τον αναπάντεχο θάνατό του σε τροχαίο ατύχημα, αλλά άφησε ορφανά και τρία παιδιά, με τον γιο του να σπάει καρδιές στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον πατέρα του. Ο 11χρονος γιος του αδικοχαμένου Αντόνιο Ρέγιες, ο οποίος και έφυγε από τη ζωή, μόλις στα 35 του χρόνια, μετά από τροχαίο ατύχημα στην Ισπανία, έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση. Ο μικρός, είναι καρπός από τον πρώτο του γάμο και έχει πάρει το όνομα του πατέρα του.

«Είναι η τελευταία μας στιγμή μαζί, μπαμπά… Εκείνη τη μέρα μου είχες δώσει συμβουλές όπως κάνεις πάντα, αλλά σήμερα δεν θα επιστρέψεις να το κάνεις ξανά. Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα! Ήμουν και θα είμαι πάντα περήφανος για σένα, μπαμπά. Δεν περνούσαμε όσο χρόνο θέλαμε μαζί, αλλά μόνο εσύ κι εγώ ξέρουμε πόσο αγαπιόμασταν. Ξέρω ότι από τον παράδεισο θα με προσέχεις και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Σε αγαπώ, μπαμπά!».

Ο ποδοσφαιριστής λίγες ώρες πριν τη σέντρα του τελικού του Champions League, ενεπλάκη σε τροχαίο στην περιοχή Ουτρέρα κοντά στο σπίτι του και έχασε τη ζωή του. Μαζί του επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο και άλλα δύο άτομα που είχαν την ίδια τραγική τύχη σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα. Πρόκειται για δύο ξαδέρφια του Ρέγες, τον Τζόναθαν Ρέγες (23 ετών) που βρήκε ακαριαίο θάνατο και τον Χουάν Μανουέλ Καλδερόν ο οποίος υπέκυψε μετά από λίγη ώρα στα πολύ σοβαρά εγκαύματά του.

Exit mobile version