Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπάμπης Παπαδημητρίου ΝΔ: Έφυγε… στη μέση του αφιερώματος για χάρη του στον ΣΚΑΪ (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπάμπης Παπαδημητρίου ΝΔ: Έφυγε… στη μέση του αφιερώματος για χάρη του στον ΣΚΑΪ (vid)

Μπάμπης Παπαδημητρίου ΝΔ: Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου κατεβαίνει υποψήφιος με την ΝΔ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Μπάμπης Παπαδημητρίου ΝΔ: Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου, μετά την απόφασή του να κατέβει με τη ΝΔ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, εμφανίστηκε για τελευταία φορά με την ιδιότητα του δημοσιογράφου στον αέρα του ΣΚΑΪ.  Ο επί σειρά ετών σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, έκανε κι απόψε την εμφάνισή του στον «αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού, με την παρουσιάστριά του, Σία Κοσιώνη, να τον καλωσορίζει στο πλατό για μία «διαφορετική συζήτηση».

Η ανκοργούμαν του σταθμού τον ρώτησε πώς πήρε την απόφαση να κατέβει στην πολιτική, με τον δημοσιογράφο να απαντά πως γνωρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη εδώ και πολλά χρόνια και πως ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του να πει… από την πλευρά του πολιτικού πια. Στην συνέχεια ο ΣΚΑΪ προέβαλε ένα βίντεο – αφιέρωμα στην παρουσία του δημοσιογράφου στον σταθμό και κάπου εκεί ήρθε το… ευτράπελο, αφού όταν τελείωσε το βίντεο, η κάμερα «έπιασε» τον Μπάμπη Παπαδημητρίου να έχει ήδη… σηκωθεί να φύγει από το πλατό!

Η Σία Κοσιώνη του είπε «Μπάμπη πού πας;» με εκείνον απαντά «τι πού πάω, φεύγω!…»

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθηνών, Νότιου Τομέα

Δημοσιογράφος, υπεύθυνος του οικονομικού ρεπορτάζ στις εφημερίδες «Η Καθημερινή» και «Το Βήμα». Διευθυντής, παραγωγός, οικονομικός και πολιτικός αναλυτής στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Εργάστηκε ως σύμβουλος διοίκησης στις τράπεζες Εμπορική και Eurobank, ενώ ήταν σύμβουλος Τύπου στην Τράπεζα της Ελλάδος. Είχε οριστεί σύμβουλος Τύπου στην οικουμενική κυβέρνηση του Ξεν. Ζολώτα. Μετά τις σπουδές του απασχολήθηκε ως στέλεχος του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Παρίσι και κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους στα Χρηματοοικονομικά και την Οικονομική Ιστορία. Μιλά γαλλικά και αγγλικά. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και έζησε σε Εξάρχεια, Γκύζη, Παγκράτι και Γλυφάδα.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ήταν αναμενόμενο να σχολιαστεί… δεόντως από τους χρήστες του Twitter:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις