Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι
ΚΑΛΟ... ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ!

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

Καιρός: Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός σε όλη τη χώρα θα παρουσιάσει σταδιακή επιδείνωση.

Καιρός: Το καλοκαίρι μπορεί να έφτασε επίσημα αλλά σίγουρα δεν θα το… απολαύσουμε. Ο καιρός θα επιδεινωθεί τη δεύτερη ημέρα του Ιουνίου. Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, καθώς την Κυριακή πολλοί θα πάνε με ομπρέλα στην κάλπη, για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών. Και αυτό γιατί έρχονται βροχές, καταιγίδες, αλλά και χαλάζι, σύμφωνα με την πρόγνωση.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές και πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Από τις μεσημβρινές ώρες στη Μακεδονία (συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης) και τη Θεσσαλία. Τα φαινόμενα από το βράδυ θα εξασθενήσουν στη Θεσσαλία και βαθμιαία από τη νύχτα στη Μακεδονία.

Με τι καιρό θα ψηφίσουμε την Κυριακή

Άστατος προβλέπεται ο καιρός για την Κυριακή των επαναληπτικών εκλογών. Συγκεκριμένα, στα κεντρικά και βόρεια ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στα βόρεια μέχρι το απόγευμα.

Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός την Δευτέρα, μετά τις Επαναληπτικές εκλογές 2019

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες.
Στην υπόλοιπη χώρα, αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι αρχικά στην Κρήτη και αργότερα στα  ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ στρεφόμενοι στα κεντρικά και βόρεια σε νότιους με την
ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις