Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κικίλιας – Μπαλατσινού γάμος: Η Τζένη λέει τα πάντα – Το νυφικό και το αν θα κάνει κι άλλο παιδί (vid)
LIFESTYLE

Κικίλιας – Μπαλατσινού γάμος: Η Τζένη λέει τα πάντα – Το νυφικό και το αν θα κάνει κι άλλο παιδί (vid)

Κικίλιας - Μπαλατσινού γάμος: Η μέρα που η Τζένη Μπαλατσινού θα φορέσει το νυφικό της και θα σταθεί στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια πλησιάζει.

Κικίλιας – Μπαλατσινού γάμος: Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια και η νύφη αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για το μυστήριο. Μιλώντας στο Πρωινό η Τζένη Μπαλατσινού δήλωσε ότι ανυπομονεί για τη μεγάλη στιγμή και ότι βρίσκεται σε full προετοιμασίες για το γάμο που θα γίνει στις 16 Ιουνίου στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. Κατά πληροφορίες κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η δημοσιογράφος Εύα Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της Παναγιώτης Αρκουμανέας.

«Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος μου, είναι ο άντρας μου. Έχω αγωνία να ολοκληρώσω τις δουλειές που πρέπει να γίνουν μέχρι την ημέρα του γάμου. Έχω δημιουργικό άγχος και την έννοια που έχουμε με τον Βασίλη να είναι όλοι οι άνθρωποι μας εκείνη την ημέρα καλά και άνετα», εξομολογήθηκε η Τζένη Μπαλατσινού. Άλλωστε και πριν λίγο καιρό, στα γενέθλια του βουλευτή, η παρουσιάστρια δεν είχε διστάσει να εκδηλώσει όλη της την αγάπη δημοσίως με μια ανάρτηση στο Instagram.

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1 την Τζένη Μπαλατσινού θα συνοδεύσει στην εκκλησία ο 11,5 ετών γιος της Μάξιμος και φυσικά το ζευγάρι έχει φροντίσει τα πάντα για το γάμο του και τους καλεσμένους τους μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Η Τζένη Μπαλατσινού σχολίασε πως «η τελετή θα είναι λιτή, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βιώσουμε το μυστήριο, να νιώσουμε την κατάνυξη και την ευλογία».

Σε ότι αφορά το νυφικό, όπως αποκάλυψε η ίδια η Τζένη Μπαλατσινού θα είναι δημιουργία του οίκου Zeus & Dione. «Μετά τις 5 Ιουνίου θα κάνω ολοκληρωμένες πρόβες για το νυφικό. Το νυφικό είναι πολύ απλό, είναι μια πολύ όμορφη δημιουργία των Zeus & Dione».

Τέλος, σχολίασε και την δήλωση του Βασίλη που αφορούσε την απόκτηση ενός παιδιού: «Δεν το σκέφτεται μόνος του. Όλα αυτά πράγματα είναι προσωπικά. Ότι είναι να γίνει θα γίνει και ότι φέρει ο θεός. Από εκεί και πέρα αυτό που έχει σημασία είναι ότι είμαστε πολύ υποστηρικτικοί ο ένας προς τον άλλον και θεωρώ ότι από μια ηλικία και μετά αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η συντροφικότητα και η καλή επικοινωνία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις