Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Φερνάντο Βαρέλα: «Δεν περίμενα να με αποθεώνουν ακόμη κι όταν έλεγα ότι θα φύγω από τον ΠΑΟΚ»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φερνάντο Βαρέλα: «Δεν περίμενα να με αποθεώνουν ακόμη κι όταν έλεγα ότι θα φύγω από τον ΠΑΟΚ»

Φερνάντο Βαρέλα: Για τη μοναδική του σχέση με τον κόσμο του Δικέφαλου μίλησε ο κορυφαίος αμυντικός σε συνέντευξή του

Φερνάντο Βαρέλα: Για την… επεισοδιακή ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Φερνάντο Βαρέλα στον ραδιοφωνικό ΑRENA FM 89.4. Ο κορυφαίος αμυντικός της Super League συζήτησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με τον κόσμο του «Δικέφαλου» και εξέφρασε έκπληξη που, ακόμα κι όταν έλεγε ότι θα φύγει από τον ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοι τον αποθέωναν. Επίσης, ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε ξανά για τους λόγους που τον έκαναν να παραμείνει στην ομάδα και για τους επόμενους στόχους των νταμπλούχων.

Αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις με τον Δικέφαλο, ανέφερε: «Κάποια στιγμή ήθελα να φύγω, δεν ένιωθα σεβασμό, δεν ένιωθα καλά, αλλά μετά ηρέμησα». Όπως είπε, σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να παραμείνει έπαιξαν οι δικοί του άνθρωποι αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης. «Πρώτα από όλα ήταν σημαντική η οικογένειά μου για να αλλάξω γνώμη. Είναι αυτοί που με υποστηρίζουν πάντα, γι΄αυτούς δουλεύω, γι’ αυτούς παλεύω. Αυτοί, μου άλλαξαν γνώμη. Βέβαια και ο Ιβάν Σαββίδης έπαιξε σημαντικό ρόλο, μου είχε πει πολλές φορές πως ήθελε να με κρατήσει στην ομάδα και κάλυψε τις οικονομικές απαιτήσεις μου. Φυσικά και ο Βιεϊρίνια έκανε επαφή με την διοίκηση για να μείνω στον ΠΑΟΚ, ήταν σαν ένας άγγελος για εμένα και μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας».

Τι λέει για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και τα μηνύματα αγάπης

«Αν δεν έπαιζα καλά ίσως ούτε εγώ να ήμουν τόσο ευχαριστημένος και ίσως ούτε ο κόσμος θα με αγαπούσε τόσο πολύ. Δεν έχω παράπονο όμως, όλα αυτά τα τρία χρόνια ο κόσμος στήριζε εμένα και την οικογένειά μου, μας αγαπούσε. Τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, την αγαπούσαν όλοι. Ήταν απίστευτα αυτά τα τρία χρόνια στην Θεσσαλονίκη».

«Θέλω να πω στους φίλους του ΠΑΟΚ να μεγάλο ευχαριστώ. Δεν περίμενα να με αποθεώνουν ακόμη και στην αρχή, όταν αρνήθηκα να μείνω στον ΠΑΟΚ. Είναι απίστευτο αυτό που ζω, σέβομαι πολύ την αγάπη του κόσμου. Ήταν κι αυτός ένας λόγος που το ξανασκέφτηκα. Τους έχω όλους στην καρδιά μου και θα δώσω και την καρδιά μου για τον ΠΑΟΚ, θα παλεύω μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Περνάω υπέροχα εδώ και θα τα δώσω όλα για να φτάσει ο ΠΑΟΚ εκεί που αξίζει. Έρχονται ακόμη πιο απίστευτα χρόνια».

Οι οικονομικές του απαιτήσεις και ο επόμενος στόχος

Για τις οικονομικές απαιτήσεις του στο νέο συμβόλαιο: «Ήθελα να κάνω ένα εξαιρετικό συμβόλαιο με τον ατζέντη μου. Είναι λογικό αυτό σε αυτή την ηλικία που είμαι τώρα. Αν ήμουν πιο νεαρός θα δεχόμουν την αρχική πρόταση του ΠΑΟΚ πολύ πιο εύκολα. Μου αρέσει η πόλη, ο σύλλογος και οι φίλαθλοι της ομάδας. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για εμένα, ότι θα μείνω τελικά».

Για τον επόμενο μεγάλο στόχο του ΠΑΟΚ, τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Νομίζω πως η απόφαση του προπονητή να κρατήσει τους σημαντικούς παίκτες της ομάδας και για του χρόνου, είναι πολύ σημαντική. Ξέρουμε να παίζουμε μαζί. Πέρυσι είχαμε δύσκολους αντιπάλους όμως επειδή είχαμε χημεία, μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε φέτος και το αξίζει η ομάδα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις