Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές 2019: Η Τασία Χριστοδουλοπούλου δεν έχει καταλάβει ακόμα τι έγινε (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Η Τασία Χριστοδουλοπούλου δεν έχει καταλάβει ακόμα τι έγινε (vid)

Εκλογές 2019: Χαρακτηριστικό της άρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να δεχθεί τη συντριβή, το βίντεο με τον διάλογο Χριστοδουλοπούλου - Γεωργιάδη.

Εκλογές 2019: Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής κλήθηκε να σχολιάσει η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου το βράδυ της Κυριακής όταν μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκλογική εκπομπή που παρουσίαζε ο Αντώνης Σρόιτερ στον Alpha. Η αντιπρόεδρος της Βουλής και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχαν έναν έντονο διάλογο για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Άδωνις Γεωργιάδης: Είπατε ότι τις τελευταίες μέρες υπήρξε πρωτοφανής συσπείρωση στο ΣΥΡΙΖΑ. Πήρατε 24%. Δηλαδή πόσο θα παίρνατε;

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Σε σχέση με πριν. Δεν το ξέρω κ. Γεωργιάδη. Τώρα με καλείτε να απαντάω μεταφυσικά. Μπορεί αυτό να ήταν έτσι κι αλλιώς. Κοιτάξτε να δείτε. Ήττα δεν μπορούμε να την πούμε.

Άδωνις: Άρα πετύχατε μια νίκη. Μην σας το χαλάσω. Άρα δεν κατάλαβε ο λαός…

Τασία: Όχι, λέω πως δεν είναι ήττα με την έννοια ότι ο κόσμος όλο αυτό το διάστημα του τελευταίου μήνα άκουσε το πρόγραμμά μας, εμπνεύστηκε από αυτό, το ενέκρινε και δεν ήταν ο χρόνος επαρκής για να διοχετεύσει το θυμό του αλλού… Δεν κερδίσαμε, δεν χάσαμε… Αυτά είναι πολύ απλοϊκά. Πρέπει να βλέπουμε το βάθος των πραγμάτων και είναι δεδομένο πως έρχονται και οι εθνικές εκλογές.

Όταν μάλιστα ο Αντώνης Σρόιτερ ρώτησε την κυρία Χριστοδουλοπούλου αν το αποτέλεσμα είναι ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Λέω πως δεν θα το εισπράξουμε ως ήττα του πολιτικού μας σχεδίου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις