Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπακογιάννης – αναρχικοί: Συγκέντρωση και συνθήματα έξω από ταβέρνα όπου έτρωγε (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Μπακογιάννης – αναρχικοί: Συγκέντρωση και συνθήματα έξω από ταβέρνα όπου έτρωγε (vid)

Μπακογιάννης - αναρχικοί: Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν έκανε το χατίρι των αντιεξουσιαστών και συνέχισε να τρώει με την παρέα του.

Μπακογιάννης – αναρχικοί: Αντιεξουσιαστές με συνθήματα υπέρ Κουφοντίνα συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης έξω από ταβέρνα στα Άνω Πετράλωνα όπου έτρωγε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Από τις 21:30 περίπου όταν πληροφορήθηκαν ότι ο Κώστας Μπακογιάννης βρίσκεται εκεί με δημοτικούς συμβούλους του, μεταξύ των οποίων ο Λευτέρης Σκιαδάς και ο Νίκος Αβραμίδης, έσπευσαν από γειτονική κατάληψη στην πλατεία Μερκούρη και συγκεντρώθηκαν στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Από εκεί φώναζαν συνθήματα υπέρ του εκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα και απαιτούσαν από τον Κώστα Μπακογιάννη να αποχωρήσει. Ο ίδιος φυσικά αρνήθηκε και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να το κουνήσει ρούπι. Κάτοικοι της περιοχής και θαμώνες της ταβέρνας, που είναι εδώ και καιρό στέκι του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, έσπευσαν επίσης και διαμαρτυρήθηκαν στους αντιεξουσιαστές, ζητώντας τους να αποχωρήσουν. Με την πάροδο του χρόνου, οι περισσότεροι αντιεξουσιαστές αποχώρησαν, έμειναν ωστόσο καμιά εικοσαριά, χωρίς να φωνάζουν συνθήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις